• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luiz je Arsenalov još 12 dana, ali "to nije razlog loše partije"

Autor mondo.ba

Oglasio se menadžer brazilskog fudbalera

 David Luiz menadžer utakmica protiv Mančester siti Izvor: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Prve dvije "post-karantinske" utakmice u engleskoj Premijer ligi igrane su sinoć, a pažnju je privukao okršaj Mančester sitija i Arsenala (3:0).

Pored povrede Sitijevog defanzivca Erika Garsije, koji je morao da bude prebačen u bolnicu nakon sudara sa saigračem Edersonom, ovaj meč obilježio je i odbrambeni fudbaler Arsenala David Luiz, direktni krivac za ubjedljiv poraz "Ganersa".

Možda će vas zanimati

Brazilski defanzivac faktički je poklonio dva gola igračima Pepa Gvardiole, a neposredno prije drugog je zaradio i crveni karton, načinivši prekršaj za jedanaesterac, što je bilo više nego dovoljno da ga navijači stave na "stub srama"...

Arteta, koji je prvi put kročio na Etihad nakon odlaska iz Gvardiolinog stručnog štaba, pružio je podršku svom igraču, a oglasio se i Luizov menadžer, Iranac Kia Džurabčijan, koji je demantovao navode da je za krivac tako lošu partiju koju je Luiz prikazao činjenica da mu je 12 dana prije isteka ugovora sa klubom status nedefinisan.

Luiz bi, ističu mediji na Ostrvu, i dalje rado ostao u Arsenalu, ali je sve i dalje "u magli".

"Govorio sam tokom pandemije da je najvažnije da se fudbal vrati, da se vrati odigravanje utakmica i to se, srećom, i dogodilo. Sada je vrijeme da se razmišlja o budućnosti igrača, o transferima. Konkretno, kada je David u pitanju, govorimo o jednoj kritičnoj tački karijere, kad može još tri-četiri godine da igra na visokom nivou. Naravno da vam je to u podsvijesti, ali nije to razlog takvih grešaka na utakmici i loše odigrane utakmice", naveo je Iranac.

Za početak, David Luiz i Arsenal prvo moraju da nađu zajednički jezik za produženje ugovora do kraja takmičarske sezone, odnosno do 25. jula.

To, za sada, nije slučaj, ali je Džurabčijan naveo da bi to trebalo da se sazna do utorka.

"Da li će David Luiz u sedmom mjesecu ove godine biti član Arsenala? Saznaćemo do 23. juna."

Nakon sinoćnjeg poraza, Arsenal je na devetom mjestu premijerligaške tabele, uz 40 bodova, a sinoćnji neuspjeh mu je prvi u 2020. godini, nakon četiri pobjede i isto toliko remija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC