• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Marakana" ustala zbog Milojevića: Zvezda opet tamo gdje treba da bude

Autor Mladen Šolak

Emotivne poruke trenera Zvezde poslije proslave titule.

 Vladan-Milojevic-proslava-titule-Crvena-zvezda-izjava Izvor: MN PRESS

Vladan Milojević ponovo se vratio na stadion Zvezde i dočekan je ovacijama.

Najuspješniji trener crveno-bijelih od Barija i 1991. godine došao je na stadion "Rajko Mitić" sada kao bivši šef struke, da primi šampionsku medalju kojoj je dao ogroman doprinos.

Možda će vas zanimati

Kada je spiker prozvao njegovo ime, navijači su reagovali oduševljeno i aplaudirali su mu stojeći, u znak zahvalnosti za sve što je dao klubu.

Aktuelni trener Al-Ahlija iz Saudijske Arabije emotivno je doživio Zvezdinu proslavu titule, poslije koje je govorio za TV Arena sport.

"Ne znam da li je riječ 'ponosan' prava za ono što osjećam. Stvarno sam ponosan na momke. Većina njih je ovdje došla i igrala u mojoj eri od tri godine. Rasli smo i prolazili smo kroz neke situacije, ali uvijek se u fudbalu pamti najljepše. Mislim da ovi momci apsolutno zaslužuju titulu pored ovako divnih navijača. Bez obzira na sve, naš prioritet i cilj bila je titula. Drago mi je da su je osvojili dominantno, što je jako bitno", izjavio je on.

Stručnjak koji je Zvezdu poslije decenije vratio u grupnu fazu Lige Evrope, a potom je prvi put uveo u grupnu fazu Lige šampiona, rekao je da dobro zna da u klupskim prostorijama slavlja traju kratko.

"Znate kako je u zvezdi, biće slavlja večeras, a već sutra se razmišlja o novim izazovima. Čestitam Dekiju Stankoviću osvojenu titulu, čestitam mom bivšem stručnom štabu koji je sada sa mnom u klubu. Čestitam i svim zaposlenima u klubu, a na kraju i ovoj divnoj publici koju samo Zvezda ima. Neka nastave da tako bodre, život je takav, ima i lijepih i teških trenutaka, a mislim da su za ove tri godine bilo više lijepih trenutaka".

Upitan za mišljenje o Dekiju Stankoviću kao treneru, kome je postavio sistem i omogućio mu da preuzme ekipu na dvocifrenom bodovnom "plusu" u odnosu na Partizan, Milojević je rekao...

"Nisam ja ništa postavio, ja sam kap u moru, to sam mnogo puta napomenuo. Bilo je dosta rada, truda, odricanja da bismo stigli do ovdje. Kad sam došao u klub sigurno da nisu bile stvari kako treba, a nekad treba i nešto loše da se desi da biste se osvjestili i bili bolji. Ne postoji u životu poraz, već samo lekcije da budete bolji. Želim Dekiju uspješnu trenersku karijeru, sigurno će mu ovi momci pomoći. Nije ovo povjetarac, ovo su orkanski visovi. Zvezdu očekuju izazovi, veliki je klub, vratili su je tamo gdje treba da bude. To mi je najdraže".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC