• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda potvrdila: PETORICA POZITIVNIH, jedan igrao u subotu!

Autor Dušan Ninković

Potvrdile su se sumnje o kojima se pričalo prethodnih dana.

 Pet igrača FK Crvena zvezda zaraženo korona virusom Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Pozitivan na korona virus je bio Vujadin Savić, a iako je rekao da nije bio u kontaktu sa fudbalerima Crvene zvezde, ubrzo je počelo da se priča o Marku Gobeljiću.

Klub je pozvao na smirenost, dok se ne saznaju rezultati, a sada je tu potvrda loših vijesti. Marko Gobeljić i još četvorica njegovih saigrača su pozitivni na virus korona.

Možda će vas zanimati

 Radi se o Dušanu Jovančiću, Marku Konataru, Njegošu Petroviću i Branku Jovičiću, koji je u subotu igrao meč protiv Proletera, na kom su crveno-bijeli proslavljali 31. titulu šampiona.

Saopštenje srpskog kluba prenosimo u cjelosti:

''Pomenuti igrači se osjećaju dobro, nalaze se u strogoj izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom kluba. Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč posljednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu.

Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan.

Stanje igrača se pažljivo prati, a biće obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za narednu sezonu. Igrače koji nisu bili u mogućnosti da podignu pehar šampiona Srbije u čijem su osvajanju u velikoj mjeri učestvovali čekaju medalje šampiona i biće im uručene na prvom zvaničnom meču kluba na našem stadionu.

Klub im još jednom čestita veliki uspjeh i želi brz oporavak.

Važno je istaći da su svi ostali igrači, članovi stručnog štaba, uprave i osoblja koji su u direktnom kontaktu sa prvim timom testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju korona virus. Crvena zvezda preduzima sve neophodne mjere zaštite i nastaviće to da čini. Takođe, obavještavaćemo javnost i ubuduće o svim neophodnim detaljima borbe protiv korona virusa ukoliko ih, naravno, bude.''

Crvena zvezda je završila takmičarsku 2019/20, a do kraja sezone u srpskom fudbalu ostalo je da se odigra još finale Kupa. Na niškom Čairu snage će odmeriti Partizan i Vojvodina. Taj meč zakazan je za srijedu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC