• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezda 09 predstavila trenera: Ciljevi isti bez obzira na rang takmičenja

Autor mondo.ba

Rukovodstvo kluba iz Etno sela Stanišići odlučilo se za mladog stručnjaka Zumbula Mahalbašića, sa kojim, vjeruju, mogu ostvariti zacrtane ciljeve.

 Predstavljen Zumbul Mahalbašić, novi trener FK Zvijezda 09 Etno selo Stanišići Izvor: Promo/FK Zvijezda 09

U iščekivanju odluke Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH, o eventualnom proširenju Premijer lige BiH, odnosno očuvanju premijerligaškog statusa, u Zvijezdi 09 predstavili su novog šefa stručnog štaba Zumbula Mahalbašića, koji je danas obavio prozivku, čime su startovale pripreme tima iz Etno sela Stanišići.

Mahalbašić se na predstavljanju zahvalio čelnicima kluba na povjerenju, te istakao da će učiniti sve što je u njegovoj moći da tim svakodnevno napreduje, kako bi zajedničkim snagama sa stručnim štabom uspio u nastojanjima da ostvari klupske ciljeve.

Možda će vas zanimati

"Želim da se zahvalim predsjedniku kluba i ljudima iz uprave na ukazanom povjerenju. Ono što ja mogu obećati je dobar rad i disciplina i vjerujem da ćemo napredovati kao tim. Bez obzira u kojoj ligi budemo igrali, naši ciljevi će biti isti. Zadovoljstvo mi je što ću biti na čelu stručnog štaba jedne ovakve ekipe i što ću kao mladi trener imati priliku da uz ove momke i ja napredujem. Siguran sam da i oni meni mogu da pomognu, kao i ja njima", poručio je Mahalbašić.

U Etno selu Stanišići još nemaju jasnu sliku o igračkom kadru, s obzirom da još nije odlučeno da li će Zvijezda 09 nastupati u Premijer ligi BiH ili u Prvoj ligi Republike Srpske.

Naravno da bi eventualni ostanak u bh. eliti zahtijevao nova pojačanja, na čemu će raditi u Upravi kluba. Do tada, Mahalbašić i njegovi pomoćnici u stručnog štabu svakodnevno će raditi sa ekipom, kako bi što spremnije dočekala start sezone 2020/21.

"Iskreno se nadam da ćemo opravdati očekivanja navijača Zvijezde 09 i da će ova ekipa u narednom prvenstvu pružati igre kakve naše pristalice žele. Trudićemo se da svojom borbom zaslužimo svaki njihov aplauz", naglasio je novi trener Zvijezde 09, koji je na ovoj poziciji zamijenio Pericu Ognjenovića.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC