• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje: Vratio se Arjen Roben!

Autor Dušan Ninković

Gledaćemo ga ponovo na terenu.

 Arjen Roben povratak iz penzije potpis za Groningen Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill, SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE

Blizu 100 nastupa za reprezentaciju Holandije. Klupska karijera u Bajernu iz Minhena, čiji je jedno vrijeme bio zaštitni znak, Real u iz Madrida, Čelsiju, PSV-u...

Ali, samo je jedan klub dječačka ljubav. Groningen, tamo gdje je Arjen Roben počeo karijeru.

Možda će vas zanimati

 Vraća se! Nakon spekulacija da bi mogao da prekine penziju i obnovi fudbalsku karijeru, Arjen Roben je potpisao ugovor sa klubom u kom je zabeležio seniorski debi. Naredne sezone ćemo ga gledati u dresu Groningena, iako su postojale i neke druge opcije.

Kao omladinac je za ovaj tim nastupao u periodu 1996-2000, a zatim je i dvije godine seniorske karijere proveo u zeleno-bijelom dresu. Pre nego što se otisnuo na put, u veliku karijeru.

Ugovor je, za sada, jednogodišnji, ali ne bunimo se uopšte. Biće lijepo ponovo ga videti na terenu, onu njegovu fintu na lijevu stranu i šut u suprotan ugao. Nikada nam neće biti dovoljno toga.

Prva fudbalska ljubav, ekipa Groningena, ujedno je i jedini tim u karijeri krilnog napadača sa kojim nije osvajao trofej. Pa, možda je prava prilika naredna sezona.

U ovoj su fudbaleri u zeleno-bijelim dresovima prvenstvo završili na 9. poziciji, a previše uspjeha nisu imali ni u kupu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC