• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul ne dovodi NIKOG ovog ljeta: Da li je ovo pametan potez?

Autor Milutin Vujičić

Jirgen Klop vjeruje u svoje igrače, ali...

 Liverpul ne dovodi nikog ovog ljeta Izvor: Clive Rose/Getty Images Europe

Liverpul je konačno podigao trofej Premijer lige. Prvi put poslije promjene sistema takmičenja u Engleskoj, i tačno 30 godina od poslednjeg šampionskog pehara, ponovo su najbolji na Ostrvu, a mnogi se pitaju koliko će njihova vladavina potrajati...

Bili su (pre)ubjedljivi ove sezone, osvojili su titulu najranije od svih prethodnih prvaka (sedam kola do kraja), međutim pitanje je da li mogu da održe taj nivo i iduće godine?

Jirgen Klop je propustio priliku da poboljša ekipu angažovanjem Tima Vernera, koji ide u Čelsi, objašnjavajući to činjenicom da u Liverpulu nemaju dovoljno novca (?). Sudeći po novoj izjavi njemačkog menadžera deluje da "redsi" neće baš nikoga dovesti ovog ljeta.

To se u prošlosti mnogim ekipama odbilo o glavu, ali Jirgen Klop želi da poruči svojim igračima da oni "nemaju mane", dok želi da pruži šansu i mladima...

"Vjerovatno ovo neće biti naročito uzbudljivo leto... Možda krajem godine, ako prelazni rok bude otvoren, budemo znali više. Pogledajte naš tim, to nije ekipa koju gledate i pomislite 'potrebna nam je ova i ova pozicija'. Mi želimo da napravimo transfere unutar ekipe", kazao je Jirgen Klop i potvrdio da navijači mogu da očekuju više prostora za igrače iz njihove akademije.

To se odnosi na Vilijamsa, Kurtisa, Harvija, Huvera, Van den Berga, Larusija, Klarksona, Kejna, pa se na "Enfildu" nadaju da bi oni mogli da pruže doprinos kakav je recimo Aleksander-Arnold.

Nije da Klop ne želi da pojača tim, ali ne zna kako to da izvede...

Izvor: LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

"Hoćemo da imamo jači tim, a tim je već jak. Tu je problem, kako popraviti to tokom prelaznog roka? To možete novcem, ali to nikad nije dovoljno. Morate da budete kreativni i mi to pokušavamo, tražimo rješenje u sopstvenim redovima. Imamo trojicu-četvoricu igrača koji će napraviti skok u karijeri", rekao je Jirgen Klop za "Gardijan" i dotakao se čuvene "zasićenosti u fudbalu".

"Ljudi se plaše da će se ovi momci ulijeniti poslije osvajanja pehara. Oni su protiv Palasa pokazali da to nije u njihovoj prirodi..:", zaključio je Klop.

Po svemu sudeći djeluje da Liverpul, kada već nije doveo Vernera, neće napraviti nijedan transfer ovog ljeta, ali sigurno da postoje mjesta u timu gde su im potrebni bolji fudbaleri, naročito ako dođe do povreda štopera ili napadača...

Ipak, ovo je njegova poruka timu u koji vjeruje, pa ko smo mi da sumnjamo?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC