• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od sutra je nezaposlen: Neće me Real Madrid, dajte mi šansu!

Autor Nebojša Marković

Spreman je da se vrati u pravu formu.

 Dzo-Hart-slobodan-igrac-bez-ugovora-Barnli-nece-me-Real-Madrid-prelazni-rok Izvor: Guliver/Getty images/Mike Hewitt, Mike Hewitt/Getty Images Europe

Nekada je bilo nezamislivo vidjeti gol reprezentacije Engleske i gol Mančester sitija, a da on nije među stativama. Ipak, već godinama je situacija obrnuta i on je daleko od dve tako važne uloge.

Ali Džo Hart će od 1. jula biti nezaposlen!

Možda će vas zanimati

Nekada neizostavni dio engleske reprezentacije ostaje bez ugovora, nakon što danas istekne njegova saradnja sa Barnlijem. Ni tamo se nije pokazao, jer su ispred njega ranije bilo Tom Hiton, a sada i Nik Poup.

Kako će Hart ostati nezaposlen od sutra, on želi novu priliku u nekom novom klubu, gdje će moći da dokaže da još ima šta da pokaže među stativama.

"Možda spolja ljudima izgleda da je vrijeme za paniku, ali ja se radujem tome da vidim kakve su nove mogućnosti. Mlad sam kada je u pitanju pozicija golmana", kaže 33-godišnji Hart za "BBC".

"Još mlađi sam u glavi, jer samo želim da budem na golu i branim dok ljudi šutiraju loptu u mom pravcu. Nemam iluzije da će mi Real Madrid pokucati na vrata i skloniti Tiba Kurtou sa gola da bi mene doveli. Ali i dalje imam mnogo toga da pokažem. Potrebno mi je samo da neko vjeruje u mene i opravdaću tu vjeru", zaključuje iskusni Englez.

Hart je prethodne dvije sezone proveo u Barnliju, ali nije oduševio, dok je prethodno bio razočaranje i u redovima Vest Hema.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC