• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krila "poletjela" poslije otkaza Grofu: Nikolić spašen u 95. minutu!

Autor Nebojša Marković

Uzbudljivo je bilo u Moskvi.

 Lokomotiva-Moskva-Krila-Sovjetov-1-1-Marko-Nikolic-prvi-kiks-poslije-otkaza-Grof-Bozovic Izvor: MN PRESS

Početak je bio uspJešan, ali sada će ukus u ustima biti malo gorči. Lokomotiva Marka Nikolića nije uspjela da nastavi niz pobjeda.

I to na domaćem terenu protiv tima koji se grčevito bori za opstanak!

Možda će vas zanimati

Lokomotiva nije uspjela da upiše i treću pobjedu po dolasku bivšeg trenera Partizana na mjesto trenera, a Krila Sovjetov su usred Moskve odnijela bod i čak umalo slavila - 1:1!

Očigledno je da je timu Krila "šok terapija" uspjela, pošto su prikazali znatno bolju igru već na prvom meču otkako je Miodrag Božović razriješen dužnosti trenera! Bivši trener Crvene zvezde je bio u seriji loših rezultata, a njegov odlazak kao da je "razmahao" Krila.

Ipak, imaće Krila za čime da žale, iako će i Nikolić biti razočaran igrom njegovog tima. Ovo je bila prilika da Lokomotiva upiše treću pobedu u nizu i da bar koliko-toliko izvrše pritisak na prvoplasirani Zenit.

U meču u kojem je obilovala grubost, viđena su dva crvena kartona, po jedan na obje strane, i ukupno 12 žutih kartona, a Nikolićevi momci nisu uspjeli da priđu Zenitu na šest bodova sa utakmicom više. Sada bi tim iz Sankt Peterburga tu prednost mogao da učini dvocifrenom na pet kola do kraja sezone.

Igrači Lokomotive se nisu snalazili u napadu, bili su neubjedljivi, sa samo dva pokušaja u okvir gola Krila, pa je tim iz Samare uprkos samo 26 odsto posjeda lopte bio na pragu pobjede.

Ipak, vođstvo koje im je u 14. minutu donio Hrvat Dejan Radonjić uspio je da u poslkednjim trenucima meča anulira Aleksej Mirančuk i 95. minutu meča postavi konačnih 1:1.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC