• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kurtoa zakukao: Kako to igra Hetafe? Hoće da vas izbace sa terena!

Autor Pavle Knežević

Velikim zvezdama očigledno smeta kad se "mali" prilagođavaju onome što imaju

 Tibo Kurtoa zakukao: Kako to igra Hetafe? Hoće da vas izbace sa terena! Izvor: ANGEL MARTINEZ/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Real Madrid je uspeo da pobedi žilavi i tvrdi Hetafe golom iz penala i tako čvrsto zasebne na čelo Primere, ali nastup i igra tima iz predgrađa prestonice Španije nisu baš po ukusu zvezda, koji su kritikovali grubost i oštrinu njegovih fudbalera.

Frekni de Jong iz Barselone rekao je ranije da "azulonesi" ne žele da zabave publiku, a njemu se sada priključio i golman Reala Tibo Kurtoa, koga ne zanima to što je Hetafe, najprijatnije iznenađenje Primere trenutno šesti na tabeli, kad prebija protivnike.

Možda će vas zanimati

Šta je rekao Kurtoa posle pobede 1:0?

"Znamo kako oni igraju. Svaki tim ima svoj stil i to radi za njih. Ključ protiv Hetafea je da se ne zanesete i da vas ne omete broj faulova da biste se upustili u razgovor sa sudijom, jer oni tako hoće da vas izbace iz igre. Morate da se fokusirate na svoju igru, kao što smo mi uradili", kaže Kurtoa.

Naravno, ni Kurtoi ni De Jongu nije palo napamet da sračunaju godišnje budžete ovih giganata španskog, evropskog i svetskog fudbala i malog kluba iz predgrađa Madrida, jer nema svako luksuz da igra kako hoće, već kako mora.

"Igraju vrlo intenzivno, vrlo grubo, pritisnu vas i ne daju vam da razvijete svoju igru. I to rade vrlo dobro, zato imaju tako dobru godinu, igraju u svom stilu, osvajaju bodove svojim presingom i pasovima, to je njihova igra", rekao je Kurtoa.

Trener Hetafea Horhe Bordalas razume zamerke, ali ga one ne dotiču previše.

"Znam da nismo po svačijem ukusu, ali mnogo ljudi nam odaje priznanje koje zaslužujemo", kaže on uz sleganje ramenima.

Real ima četiri boda više od Barselone na čelu tabele, dok je Hetafe na sigurnom putu ka grupnoj fazi Lige Evrope, mada, teorijski u poslednjih pet kola može da nadoknadi pet bodova zaostatka za četvrtoplasiranom Seviljom i izbori Ligu šampiona.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC