• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo je zaista "Poseban": Zbog Karla će prekršiti socijalnu distancu!

Autor mondo.ba

Prvi međusobni duel nakon više od deset godina - biće zanimljivo!

 Murinjo Anćeloti zagrljaj prekršiće socijalnu distancu Izvor: Phil Cole/Getty Images Europe

Žoze Murinjo, Portugalac na klupi Totenhema, zaista opravdana nadimak "Posebni" kako na terenu, tako i van njega. U prilog tome ide i njegova posljednja najava o – kršenju socijalne distance!

Možda će vas zanimati

O čemu se radi?

Naime, sutra će okršajem Totenhema i Evertona biti stavljena tačka na 33. kolo engleske Premijer lige, a kao suparnik Murinju naći se Karlo Anćeloti, za kojeg portugalski stručnjak ima samo riječi hvale.

"Mislim da ću u ponedjeljak izignorisati pravilo socijalne distance od jednog metra u vrijeme pandemije korona virusa kako bi zagrlio Karla. To je čovjek koji mi se zaista dopada", najavio je Murinjo.

Totenhem i Everton sastaju se sutra u 21 čas, a utakmica ima ogroman ulog i za jedne i za druge. Oba tima su, naime, u ovom trenutku van pozicija koje vode u evropske kupove. Totenhem je nakon nepotpune 33. runde deveti sa 45 bodova, dok su "karamele" dva mjesta ispod, uz bod manje, pa se očekuje veoma uzbudljiv meč.

"Svi u svijetu fudbala vole i poštuju Anćelotija kako kao trenera, tako i kao osobu, a oni koji ga ne poznaju privatno, upoznaće ga kao trenera. Osim činjenice da mi je veoma drag kao ličnost, jedan je od najboljih trenera na svijetu kako u posljednjih dvadeset godina, tako i sada. Njegov povratak u Premijer ligu je privilegija za takmičenje", naveo je menadžer Totenhema, podsjetivši da njegov sutrašnji rival nije radio na Ostrvu od maja 2011. godine, kada se rastao sa Čelsijem.

Biće ovo, inače, šesti međusobni okršaj dva sjajna trenera, a prvi još od marta 2010. godine, kada je Anćelotijev Čelsi poražen u osmini finala Lige šampiona od Murinjovog Intera, kasnijeg šampiona Evrope.

Prva dva međusobna duela pripala su italijanskom stručnjaku - 2003. godine, kada je u Superkupu Evrope predvodio Milan protiv Porta (1:0), i u septembru 2008. godine, kada je takođe kao komandant "rosonera" istim rezultatom došao do pobjede nad "nerazurima".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC