• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi kiks Lokomotive, Nikolić kritikuje VAR: Ubija dušu fudbalu!

Autor Nebojša Marković

Srpski stručnjak se osvrnuo na remi njegovog tima protiv Sočija.

 Marko-Nikolic-ne-volim-VAR-ubija-dusu-fudbalu-Lokomotiva-Moskva-Soci-0-0-Premijer-liga-Rusije Izvor: MN PRESS

Počelo je odlično za Marka Nikolića na klupi Lokomotive iz Moskve. Bile su upisane dvije pobjede u prva dva meča, ali su nakon toga uslijedila dva kiksa.

Protiv Krila Sovjetov se Lokomotiva provukla duboko u nadoknadi vremena (1:1), a sada su duboko u nadoknadi vremena propustili šansu da savladaju Soči (0:0).

Možda će vas zanimati

Zbog toga je Lokomotiva u problemu, jer bi sada mogli da ostanu i bez drugog mjesta u ligi, koje vodi direktno u grupnu fazu Lige šampiona.

Ipak, glavni utisak meča je da su Moskovljanima dva pogotka bila poništena uz pomoć VAR tehnologije, a u nadoknadi vremena nisu iskoristili jedanaesterac koji bi im donio važnu pobjedu.

"Nažalost, izgubili smo dva boda. Bilo je jasno da će rival doći da igra defanzivan fudbal. Mislim da smo imali posjed lopte oko 80 odsto, ali nam je nedostajala efikasnost u završnici napada. Moramo da budemo gladniji pobjeda i golova da bismo bili efikasniji. Odbrana je bila bez greške, ali čeka nas rad da nađemo rješenja za utakmice kada se protivnik brani sa desetoricom", rekao je Nikolić.

On je ponovo istakao da nije ljubitelj tehnologije u fudbalu.

"Odavno govorim da ne volim VAR. To je moje mišljenje, jer smatram da ubija dušu fudbalu. Time ne komentarišem odluke sudija, imali su dovoljno vremena da pregledaju snimke spornih situacija."

Nikolić napominje da se u ovom problemu Lokomotive ne radi o promašenom penalu, već da njegov tima mora da bolje igra tokom cijelog meča.

"Protiv Krila smo postigli gol u posljednjim minutima meča, dali smo gol koji je poništen i promašili penal i protiv Sočija. Ali, ne možemo da pričamo samo o 90. minutu. Moramo da imamo utakmicu u našim rukama od starta, da budemo smireni i da postignemo gol. Ne koristimo šanse. A, kada igrate protiv tima koji se brani sa desetoricom, prilika za gol će uvijek biti. Samo moraju da se iskoriste", zaključio je Marko Nikolić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC