• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema li se radikalan rez? Čelsi se rješava šest igrača zbog Haverca!

Autor mondo.ba

Žele ga po svaku cijenu

 Čelsi prodaje šest igrača da dovede Kaija Haverca Izvor: Alexander Hassenstein/Getty Images Europe

Londonski Čelsi već je dogovorio dva transfera kako bi napravio dodatni iskorak u narednoj takmičarskoj sezoni.

Dogovoreno je da na Stamford bridž dođu Hakim Ziješ (Ajaks) i Timo Verner (RB Lajpcig), a "plavci" ni po koju cijenu ne žele da odustanu od dovođenja zvijezde Bajera iz Leverkuzena, Kaija Haverca.

A koliko su uporni u tome, dovoljno govori informacija da su spremni da prodaju ČAK ŠEST fudbalera kako bi u Njemačku poslali ponudu koja bi zadovoljila rukovodstvo "farmaceuta"!

Možda će vas zanimati

Naime, prema pisanjima britanskih medija, Čelsi je spreman da na transfer-listu stavi Markosa Alonsa, Mičija Bačuaija, Tiemuea Bakajoka, Kenedija, Denija Drinkvotera i Emersona Palmierija kako bi prikupio dovoljno novca da na adresu kluba iz Leverkuzena pošalje izdašnu finansijsku ponudu.

"Imamo mi svoje ideje, znamo šta i koliko Haverc može", rekao je ovim povodom Rudi Feler, proslavljeni njemački fudbaler, a sada jedan od članova najužeg rukovodstva Bajera.

"Iskren da budem, nadam se da će da ostane kod nas bar još jednu sezonu. Međutim, postoji dogovor: ako stigne ponuda koja bi nam odgovarala, može da ide i ovog ljeta."

Haverc je ove sezone u dresu Bajera postigao 17 golova, a posljednji sinoć, kada je iz jedanaesterca ublažio poraz svog tima u finalu Kupa Njemačke (2:4) protiv Bajerna.

Havercova sudbina među "farmaceutima" mogla bi u veliko mjeri da zavisi i od toga da li će Bajer u narednoj sezoni igrati u Ligi šampiona ili ne.

Kroz Bundesligu nisu izborili to pravo, a još uvijek ostaje mogućnost osvajanja Lige Evrope i sticanja vize za evropsku fudbalsku elitu.

Sa druge strane, Čelsi je po tom pitanju nešto relaksiraniji.

Tim Frenka Lamparda je nakon nepotpune 33. runde Premijer lige na četvrtom mjestu, a ukoliko žalba Mančester sitija o izbacivanju iz UEFA takmičenja ne urodi plodom (Sud za sportsku arbitražu u Lozani odluku bi trebalo da saopšti 13. jula), onda će i peto mjesto biti dovoljno "plavcima" da se na jesen nađu u Ligi šampiona.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC