• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nosio je dres Barselone, sada savjetuje Jovića: Real te kida, idi da igraš!

Autor Dušan Ninković

Zaigrao je na meču protiv Atletik Bilbaa, ali tek u nadoknadi, što nije dovoljno. Možda postoji rješenje...

 Nekadasnji-napadac-Barselone-o-Luki-Jovicu-Goran-Drulic-izjava-Luka-Jovic Izvor: GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Gonzalo Arroyo Moreno

Mnogo je prašine podigao, i tek će podići, intervju koji je dao Goran Drulić.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde i rezervnog tima Barselone pričao je o svojoj karijeri u srpskom klubu, Željku Ražnatoviću Arkanu, ali i mladom napadaču Reala.

Čovjek koji se sada bavi trenerskim poslom u Španiji ima niz savjeta za mladog fudbalera iz Bijeljine. Zna kako stvari funkcionišu u Primeri, pa ga treba saslušati.

Možda će vas zanimati

Nakon što smo čuli kako je upoznao Arkana i zašto mu se sviđa Stankovićeva taktika u Zvezdi, vrijeme je da čujemo i šta misli o nastavku karijere najtalentovanijeg srpskog napadača.

''Real je mašina, Real te kida. Tamo nema vremena. Čim napraviš grešku, odmah si na udaru. Bolje je napraviti jednu veliku grešku nego više malih, jer se onda stalno priča o tebi. Ne postoji dovoljno veliki igrač da ga Real čeka i trpi. Luka Jović ima ozbiljnu šansu da uspije, ali mu je bolje da ode u klub u kom će konstantno igrati. Doveden je da naslijedi Benzemu, ali je tip igrača koji mora da igra, bar ja tako vidim'', otkrio je nekadašnji napadač Crvene zvezde.

Goran Drulić je dres Barselone B nosio u jednoj sezoni, kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde. Kasnije je čak četiri godine bio član Saragose, a nosio je i dres La Muele, Andore i Sarinjene.

Jović je u Madrid stigao nakon sjajnih partija u Ajntrahtu iz Frankfurta, koji je zaradio ogroman novac njegovom prodajom. Ipak, prvu sezonu u Španiji obilježile su povrede, mala minutaža i ne baš veliki broj postignutih golova. Za sada ih ima samo dva.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC