• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borusija zauzela tvrd stav oko Sanča i postavila ultimatum Junajtedu!

Autor Pavle Knežević

Neće Borusija "sapunicu", Junajted dobio rok da završi posao

 Borusija-Dortmund-postavila-Ultimatum-Mancester-junajted-dala-rok-Dzejdon-Sanco-fudbal-transfer Izvor: Guliver, Alex Grimm/Getty Images Europe

Borusija Dortmund je izgubila strpljenje, pošto je Mančester junajtedu poslala ultimatum: Ili završite transfer Džejdona Sanča do 10. avgusta ili nema ništa od posla!

Vrijednost Sanča procijenjena je na 100 miliona funti (nešto manje od 111 miliona evra), a dugo se već pominje kao meta Junajteda. Ole Gunar Solskjer želi da popravi poziciju na desnom krilu u napadu i tako dopuni Antonija Marsijala i Markusa Rašforda.

Ali, stvari su se malo otegle…

Možda će vas zanimati

Kako piše Bild, Dortmund ne želi da učestvuje u potencijalnoj "sapunici", "hoće-neće" i postavio je rok Junajtedu do kog dogovor treba da se postigne. Taj rok je 10. avgust.

Prema ovom izvještaju, Dortmund ne želi da ispušta prednost u bilo kojoj vrsti pregovora i zato je sada zauzeo tvrdu liniju sa Junajtedom, u želji da se Sančova budućnost brzo riješi, na ovaj ili onaj način.

Sančo je imao još jednu sjajnu sezonu za Borusiju, koja je završila druga, iza Bajern Minhena. U 32 bundesligaške utakmice, on je imao fantastičan učinak od 17 golova i 16 asistencija. Tako je postao prvi strijelac "milionera" i najbolji asistent Bundeslige.

Sančo je došao u Borusiju za samo osam miliona funti 2017. i od tada je postao jedan od najboljih igrača tima, tako da klub sada želi mnogo da zaradi njegovom prodajom.

Problem što transfer kasni jeste to što je Junajted rekao da ne želi da troši mnogo novca, u šta odšteta za Sanča svakako spada, u doba pandemije i opšte ekonomske situacije u svijetu.

Očekuje se da će razmijene i kasniji bonusi postati normalni ovog ljeta. Problem za Solskjera je i 18-godišnji Mejson Grinvud, koji igra sve bolje. On je u pobjedi nad Bornmutom 5:2 postigao dva gola, čime je popravio saldo u Premijer ligi na osam.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC