• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović: Ja hoću! Real Madrid: Prihvatamo! Mančester junajted: Ipak, ne!

Autor Nikola Janković

Dok je uredništvo "Marke" sabiralo Srbinove gluposti, konkurentski list ugrabio je priliku da "baci bombu".

 Luka-Jovic-i-Real-Madrid-pristali-Mancester-junajted-se-predomislio-Ipak-nema-transfera Izvor: GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Gonzalo Arroyo Moreno

Dok je uredništvo "Marke" sabiralo šta je sve najskuplji srpski fudbaler uspio da "uprska" od gala promocije u Madridu prošlog ljeta, do danas, konkurentski "Don Balon" ugrabio je priliku da ode korak dalje:

"Mančester junajted digao je ruke od Luke Jovića"!

Možda će vas zanimati

Izvor: donbalon.es screensho

"Marka" je u danu u kom je objavljeno da će Jović morati u karantin, zbog bliskih kontakata sa osobama zaraženim koronavirusom, objavila i kritiku upućenu 60 miliona evra skupom pojačanju. Naslov je: "Užasna godina Luke Jovića".

"Kada je Real Madrid odlučio da prihvati ponudu za Luku Jovića od 55 miliona evra, a igrač dobio ugovor na pet sezona na 'Old trafordu', Mančester junajted se iznenada povukao iz pregovora. Englezi su se vratili na Ostrvo u novu potragu za napadačem svjetske klase", navodi se u "lidu" vijesti, a potom je imenovan i konkretan napadač zbog kojih su se, prema pisanju "Don Balona", ljudi iz Junajteda povukli...

"To je Ćiro Imobile", stoji u tekstu.

Autor je potom ponudio i konkretan razlog zbog kog je 30-godišnji napadač Lacija, odjednom, postao bolji izbor od skoro deceniju mlađeg reprezentativca Srbije.

Izvor: marca.com screenshot

To su rezultati "đavola" u post-pandemijskom periodu, poslije kojih plasman u Evropu ne djeluje više toliko nedostižno, pa je i menadžer Ole Gunar Solskjer iznio novu koncpeciju tima za sezonu 2020/21, koja bi trebalo da vrati rezultate odmah.

Drugim riječima, 22-godišnjak iz Bijeljine sa 770 minuta na terenu u debitantskoj sezoni u Španiji, bio je Junajtedov izbor za scenario bez evropskih mečeva naredne sezone, koja bi poslužila kao "tranziciona" ka nekim boljim vremenima i značajnijim rezultatima.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC