• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trka koju prate Zvezda i Partizan: Cirih na Jang Bojs sa DRUGIM timom!

Autor mondo.ba

Borba za šampionsku titulu u Švajcarskoj koju pomno prate Crvena zvezda i Partizan postaje sve zanimljivija…

 Cirih na Bazel i Jang Bojs sa drugim timom Izvor: Pier Marco Tacca/Getty Images Europe

Senkt Galen i Jang Bojs bore se za titulu prvaka u Švajcarskoj, a njen ishod uticaće mnogo i na pozicije Crvene zvezde i Partizana u predstojećim evropskim kvalifikacijama.

Ukoliko titulu osvoji Senkt Galen, to će koristiti Crvenoj zvezdi, koja bi mogla da bude nosilac i u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Naravno, ukoliko bude slavio Jang Bojs, iz istog razloga će se radovati navijači Partizana.

Možda će vas zanimati

 Borba za titulu postaje sve zanimljivija, nakon subotnjeg poraza Jang Bojsa od Bazela 3:2, kojem je kumovao Miralem Sulejmani promašivši 95. minutu penal za izjednačenje.

Ovo je obradovalo navijače Crvene zvezde, međutim, dan kasnije rastužio ih je nekadašnji fudbaler Vojvodine i banjalučkog Borca, Miroslav Stevanović pogotkom za remi 1:1 Serveta i Senkt Galena.

Za novu “dramu” pobrinuo se Cirih, koji će naredne dvije utakmice, protiv Bazela i Jang Bojsa igrati sa DRUGIM TIMOM!

Razlog je to što je većina prvotimaca u karantinu jer su pozitivni na korona virus, zbog čega je i odgođen njihov duel sa Sionom, koji je trebao da bude odigran u subotu.

Uprkos tome, odluka kluba je da odigraju normalno mečeve 31. i 32. kola protiv Bazela i Jang Bojsa, “kako ne bi bila narušena regularnost švajcarskog prvenstva”.

Cirih će u utorak igrati protiv Bazela sa igračima iz U21 selekcije,odnosno drugog tima Ciriha, koja se takmiči u drugoj švajcarskoj ligi. 

U odsustvu šefa stručnog štaba prvog tima Ludovika, koji je u izolaciji, ekipu će voditi trener drugog tima Marinko Jurendić.

Švajcarski klub saopštio je da će odigrati prema planu i duel naredne subote protiv Jang Bojsa, ekipe koja se bori za šampionsku titulu.

"Vagali smo razloge za i protiv i zaključili smo da u interesu švajcarskog fudbala moramo da odigramo utakmice protiv Bazela i Jang Bojsa", izjavio je predsjednik Ciriha, Ansilo Kanepa.