• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS RS se oprostio od Vlade Bulatovića: "Zalagao se i za Borac!"

Autor mondo.ba

"Čeličio se tokom devedesetih godina kada je FK Borac vodio diplomatsku prepisku sa UEFA i FIFA da zadrži status jugoslovenskog prvoligaša, u vremenu kada se formirao i Fudbalski savez Republike Srpske"

 FS RS oproštaj od Vlade Bulatovića zalagao se i za Borac Izvor: MN PRESS

Dugogodišnji fudbalski radnik i direktor Zajednice superligaša Vladimir Bulatović preminuo je u Beogradu u 63. godini nakon teške bolesti.

Od njega se prvi oprostio Fudbalski klub Partizan, a oproštajnu poruku je na svom sajtu ostavio i Fudbalski savez Republike Srpske.

Možda će vas zanimati

Objavu krovnog saveza Republike Srpske prenosimo u cjelosti.

"U Beogradu je danas, poslije duge i teške bolesti preminuo Vladimir Vlada Bulatović, istinski fudbalski radnik i prijatelj Fudbalskog saveza Republike Srpske, čovjek koji je bio omiljen u Republici Srpskoj, ali i u cijelom regionu.

Ostavio je neizbrisiv trag u jugoslovenskom i srpskom klupskom fudbalu, obavljao je mnoge odgovorne i važne funkcije, uvijek je pronalazio rješenja i izlaze u komplikovanim vremenima. Čeličio se tokom devedesetih godina kada je FK Borac vodio diplomatsku prepisku sa UEFA i FIFA da zadrži status jugoslovenskog prvoligaša, u vremenu kada se formirao i Fudbalski savez Republike Srpske. Vlada Bulatović je uvijek bio na strani fudbala i Republike Srpske, njegov doprinos je nemjerljiv u stvaranju naše organizacije.

Bio je jedan od najčvršćih mostova prijateljstva i bratstva između Beograda i Banjaluke, Srbije i Republike Srpske, ljudi kakvi se rijetko susreću i koje nikada nećemo, niti smijemo da zaboravimo.

Tužni smo zbog gubitka još jednog istinskog i iskrenog prijatelja ove 2020. godine, jer su nas prije Bulatovića napustili Radomir Antić i Ilija Petković, koji su takođe bili u timu patriotskog zajedništva i Republiku Srpsku doživljavali kao dio sebe.

Vladimir Vlada Bulatović će u istoriji fudbala Republike Srpske ostati zapisan kao čovjek i prijatelj koji je cijenio istinske vrijednosti i poštovao sve ono što smo radili u mukotrpnom vremenu, boreći se za identitet i autonomnost. Biće upamćen po mnogim dobrim djelima kako za FSRS, tako i mnoge naše klubove.

Odlaskom Vlade Bulatovića ostaje velika praznina u životima svih nas, a najviše u njegovoj porodici, fudbalu uopšte", napisao je Fudbalski savez Republike Srpske.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC