• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potjera za bivšim igračem Partizana: Pokušao da ubije narkodilera?

Autor Vladimir Sukdolak

Nikola Malbaša je sa Partizanom igrao Ligu šampiona, sada ga policija traži zbog pokušaja ubistva, pišu mediji.

 Nikola-Malbasa-pokusaj-ubistva-Zemun-noz-narkodiler Izvor: MN PRESS

Bivši fudbaler Nikola Malbaša (43) nalazi se u bjekstvu, a policija za njim traga jer se sumnjiči da je izvršio krivično djelo – pokušaj ubistva, pišu beogradski mediji.

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije i Crne Gore, pokušao je prošle srijede da ubije dilera Igora Neškovića (47), objavio je Srpski telegraf.

Možda će vas zanimati

Kao prenosi "Republika.rs", Nešković je 8. jula uveče u Zemunu nađen u svom automobilu sa više ubodnih rana po tijelu. Krvavi obračun desio se u Bačkoj ulici zbog neraščišćenih računa.

"Nešković je dobro poznat policiji kao kradljivac automobila, ali je nakon robije zbog tih djela riješio da pređe na viši nivo i postane diler narkotika. Među njegovim saradnicima našao se i Nikola Malbaša, za kojeg policija još ispituje da li je i on diler ili samo zavisnik. Sigurno je samo da je neko nekom tu dugovao veliki novac", otkriva za Srpski telegraf izvor blizak istrazi.

Kobne večeri Nešković, kojeg zovu Ciga, parkirao se kod okretnice autobusa 83 i 18 i mirno čekao Malbašu, kao i uvijek, a prema našim informacijama, on i živi u ulici pored.

"Čim je bivši fudbaler Partizana sjeo u kola, počela je rasprava oko dugova. Malbaši je u jednom trenutku pao mrak na oči, pa je izvadio nož i nekoliko puta ga zario Neškoviću u stomak i istrčao iz automobila. Nešković je ostao bespomoćan na mjestu vozača, pa ga je verovatno primetio neko od prolaznika i pozvao Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u Urgentni centar", navodi izvor.

Nešković je hitno operisan, a ljekari su, i pored povreda opasnih po život, uspjeli da ga stabilizuju i sada se oporavlja.

Inače, Malbaši se gubi trag u medijima kada mu je 2008. istekao jednogodišnji ugovor sa ekipom kineskog osvajača duple krune Šandongom, koju je tada vodio bivši trener crno-bijelih, a sada selektor Srbije Ljubiša Tumbaković.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC