• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo je baš iskren: Organski ne podnosim prijateljske utakmice

Autor Nebojša Marković

"Ničemu mi ne služe", iskren je trener Partizana.

 Savo je baš iskren: Organski [ne podnosim] prijateljske utakmice Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd/Screenshot

Partizan je danas uspešno odradio prvu pripremnu utakmicu pred novu sezonu, savladavši Trepču 2:0, ali ako je suditi po rečima Sava Miloševića, on bi radije voleo da tog meča nije ni bilo.

Trener crno-belih je u šaljivom tonu poručio da ne podnosi prijateljske utakmice.

Možda će vas zanimati

Partizan je slavio golovima Đorđa Ivanovića i Umara Sadika, a Milošević kaže da je potrebno meč protiv tima iz Kosovske Mitrovice posmatrati samo kao deo treninga.

"Skoro sam na granici da kažem da organski ne podnosim prijateljske utakmice na pripremama, jer mi ničemu ne služe. Ovo nam je danas bio deo jednog dana koji je u planu jako težak, kao što vidite i sad posle meča imamo istrčavanja igrača", rekao je Milošević posle pobede.

"Što se tiče utakmice, jasno je da su teške noge, jako smo trenirali i ima mnogo stvari koje ne valjaju. Ali nismo to ni gledali, utakmica je bila deo treninga. Odradili smo dobro ceo dan, ovo drugo... Ponoviću, ove prijateljske utakmice me nerviraju", sa osmehom govori strateg crno-belih, koji je govorio i o mladim igračima koji su dobili šansu.

"Svi su izuzetno talentovani. Ova prva utakmica je pravi primer koliko mogu da budu fenomenalni i koliko još nisu zreli za neke stvari. Sve je to normalno, ne sekiramo se ni za ovu ni za sledeću godinu kad su u pitanju mladi igrači."

Meč je prokomentarisao i mladi golman Aleksandar Popović.

"Zadovoljan sam. Trebalo bi više da posmatramo meč kao trening i nisam imao puno posla na golu. Nisu imali mnogo šansi pred mojim golom. Jutros su igrači imali težak trening i ovo je bilo da se dobro istrče. Za prvu utakmicu smo dobro odradili posao. Drago mi je kad vidim vršnjake u timu, volim da im dam neki savet. Znam kako im je. Ostali momci su ih odlično prihvatili i zbog ovog pravila "bonusa", oni će nam sve više biti potrebni", rekao je golman Partizana posle pobede nad Trepčom.

Savo Milošević, izjava posle Partizan - Trepča 2:0
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC