• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Partizanovo dete'' u Srbiji niko nije hteo - sad je potpisao za Hetafe!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler Partizana i Voždovca će probati u španskom klubu da se nametne jednom od najzanimljivijih trenera današnjice.

 Bivsi-fudbaler-Partizana-potpisao-Hetafe-Strahinja-Bosnjak-FK-vzdovac-Prva-liga-Srbije-Kolubara Izvor: MN PRESS

Partizan ga je pustio prelako, u Voždovcu su na štoperskim pozicijama šansu dali iskusnijim igračima, pa se Strahinja Bošnjak poslednjih šest meseci snalazio u Prvoj ligi Srbije.

Fudbaler od kog se nekada očekivalo da preuzme komandu nad Partizanovom odbranom će, sa čistim papirima, otputovati u Španiju i potpisati višegodišnji ugovor sa Hetafeom!

Možda će vas zanimati

Kako javlja MozzartSport, dobre španske veze menadžera Zorana Stojadinovića ubedile su čelnike tima iz predgrađa Madrida da pruže šansu mladom srpskom defanzivcu.

Svojevremeno se Strahinja Bošnjak preselio iz Partizana u Voždovac bez dinara obeštećenja, ali uz dogovor da crno-belima sleduje polovina sume od narednog transfera. Sada se, nakon neuspešne epizode ''na krovu'', seli u Španiju, po sličnim principima.

Pre nego što je dogovorio saradnju sa Hetafeom, Bošnjak je raskinuo ugovor sa Voždovcem, pa će biti slobodan igrač dok ne potpiše ugovor sa timom koji je ove sezone učesnik Lige Evrope.

Crno-beli su Bošnjaka (21) slali na pozajmice u Teleoptik i Zemun, Voždovac je pokušao da ga razigra u Kolubari, ali će ga naredne sezone na treninzima gledati Hoze Bordalas, trener o kom priča cela fudbalska Evropa. Naravno, ukoliko ga tokom leta ne pokupi neki već tim.

Članovi ovog malog, ali veoma uspešnog kluba su već Nemanja Maksimović i Filip Manojlović. Dok je nekadašnji vezista Crvene zvezde jedan od najbitnijih šrafova u timskoj mašini, Manojlović nije dobio pravu šansu među stativama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC