• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajan potez navijača Atalante: Vraćeno im 60.000 evra, pa ih dali bolnici!

Autor mondo.ba, agencije

I to nije sve...

 Atalanta navijači donirali 60 000 evra bolnici Izvor: Marco Luzzani/Getty Images Europe

Veliki su navijači Atalante!

Tifozi "La Dee" donirali su 60.000 evra bolnici u Bergamu, a riječ je o novcu koji im je vraćen jer se gostujuća utakmica Lige šampiona protiv Valensije igrala pred praznim tribinama.

Možda će vas zanimati

Klub je, naime, vratio novac navijačima koji su planirali da putuju u Valensiju desetog marta kako bi prisustvovali istorijskom revanš duelu osmine finala.

Umjesto da prihvate povrat novca, njih 1.200 odlučilo je da ga donira lokalnoj bolnici "Papa Đovani XXII"I u Bergamu, a grupa navijača je danas posjetila bolnicu i uručila vrijednu donaciju, prenijeli su italijanski mediji.

Bergamo je bio najteže pogođeni grad u Italiji za vrijeme pandemije korona virusa, a konvoj vojnih kamiona koji su prevozili sanduke preminulih u druge gradove, jer je lokalni krematorijum bio pretrpan, ostaće najupečatljivija slika zdravstvene krize.

"Razgovarali smo o najtragičnijem periodu pandemije koji smo prošli zahvaljujući timskom radu, osjećaju pripadnosti i zajedničkom razumijevanju. To su sve koncepti koje oni u sportu znaju, cijene i dijele. Kao bolnica, sarađivali smo i sa Atalantom, kao i sa njenim navijačima. Nakon svega što je grad prošao, te su veze postale još jače", rekla je Marija Beatriče Stazi, generalni direktor bolnice.

Navijači su, takođe, dizajnirali majice sa porukom zahvalnosti doktorima Bergama, a od čije će prodaje skupljati novac za izgradnju nove zgrade hitne pomoći u gradu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC