• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović "skida" dres Reala jer ima VELIKO SRCE!

Autor Vladimir Sukdolak

Srpski fudbaler priključio se humanitarnoj akciji "Koš za sreću", poklonio unikatni zeleni dres "kraljevskog kluba" i donirao novac.

 Luka Jović dres humanitarna akcija Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE

Srpski reprezentativac i napadač Real Madrida u prethodnom se periodu istakao čestim odazivanjem humanitarnim akcijama, ovoga puta je pomogao socijalno ugrožene, višečlane porodice naše zemlje putem udruženja Koš za sreću i u dogovoru sa vodećim ljudima iste animirao javnost na specifičan način.

Fudbaler je poslao dres koji je nosio na utakmici protiv Valensije, kako bi isti bio prodat na humanitarnoj aukciji, a donacija bila prosleđena ugroženim porodicama.

Možda će vas zanimati

Jović se odazivao na mnoge humanitarne pozive, među poslednjim u nizu uplatio je veliku novčanu donaciju sunarodnicima za borbu protiv korona virusa. Donirao je i preko "Koša za sreću", ali i sem toga poslao svoj autentičan dres kako bi neko mogao da dođe do vrednog suvenira i uz to pomogne onima kojima je pomoć i te kako potrebna.

Humanitarni projekat "Koš za sreću", koji već sedam godina pomaže socijalno ugrožene, višečlane porodice na našim prostorima, organizovao je internet aukciju koja za svrhu ima prikupljanje donacija, a prodajni predmet jeste jedna prava sportsko-suvenirska dragocenost, dres Luke Jovića u kojem je igrao jedan od ovosezonskih mečeva Primere u kojoj je Real Madrid postao prvak Španija.

OVO JE DRES KOJI JE LUKA POKLONIO!

Radi se o dresu sa utakmice protiv Valensije, specijalno dizajniranoj, zelenoj garnituri, a aukcija će se odvijati na "Instagram" nalogu udruženja "Koš za sreću" , poznatom po mnogobrojnim humanitarnim akcijama i pomoći za višedetne i ugrožene porodice u Srbiji i regionu. Zaštitni znak "Koša za sreću" jesu humanitarne utakmice koje se već deceniju igraju na Kalemegdanskoj tvrđavi uz učešće mnogih proslavljenih sportista i javnih ličnosti.

U aukciji mogu da učestvuju ljudi sa svih strana sveta, ali uz opciju da dres mogu da preuzmu u Beogradu ili prime poštom na teritoriji Srbije, potrebno je da budete punoletni ili imate odobrenje roditelja i svoju ponudu pošaljete na Instagram "Koša za sreću" ili mejl adresu [email protected]. Početna cena dresa jeste 500 evra, a aukcija traje do 1. septembra, kada će onaj takmičar koji ponudi najvišu sumu dobiti dres Jovića, a novac uplatiti na račun humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" preko koje "Koš za sreću" realizuje svoje akcije.

Uz poslat dres, Jović je uplatio i humanitarnu donaciju kojom je pomogao socijalno ugrožene porodice preko "Koša za sreću" u čijim su akcijama prethodnih godina učestvovali ili podržali Dejan Savićević, Petar Božović, Bogdan Bogdanović, Dejan Damjanović, Stefan Marković, Miroslav Raduljica...

(MONDO/Koš za sreću)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC