• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Tošić u kineskom karantinu: Uzimali su mi i ANALNI bris!

Autor mondo.rs

"Pištolj za mjerenje temperature mi stavljaju na čelo dvaput dnevno", kazao je reprezentativac Srbije.

 Duško Tošić Izolacija u Kini, mjerenje temperature analni bris Izvor: MN PRESS

Zbog pandemije korona virusa koja je tokom januara "eksplodirala" u Kini odložen je i početka fudbalskog šampionata. Umjesto krajem februara, počeo je krajem jula!

I dalje ne može da se igra u normalnim uslovima, tako da je ovog vikenda startovalo prvenstvo u veoma čudnom sistemu. Učesnici su podijeljeni u dvije grupe po osam timova koji igraju u Dalijanu i Sužou, što dijelom podsjeća i na "mehur" u NBA gdje se sezona završava u jednom gradu.

Možda će vas zanimati

Stranaca ima manje nego ranije, prosto mnogi se nisu vratili u Kinu zbog straha, kao i zbog obaveznog dvonedeljnog karantina, ali jeste srpski reprezentativac Duško Tošić.

U intervjuu za "Sportski žurnal" je ispričao da je prvo proveo 14 dana u karantinu po povratku u Srbiju, potom su uvedene još strože mere, da bi po dolasku u Kinu još dvije sedmice proveo izolovan. Ukupno je bio čak mjesec i po dana u karantinu…

"Lice čovjeka sam posljednji put vidio kad sam izašao iz aviona. Na aerodromu su me dočekali ljekari u skafanderima i sproveli do hotela. Iz sobe mogu da izađem na terasu. Svakog dana mi osoblje hotela u skafanderima donosi nove peškire i posteljinu, ali staru ne odnosi. Imam u sobi gomilu od 80 peškira. Svi su uredno oprani i složeni. Moram nekako da prekratim dan...", ispričao je Tošić.

Fudbaler kineskog Guandžou R&F, za koji nije igrao prvog vikenda u porazu od Šenžena (30), ispričao je da su protokoli vrlo striktni. Pokucaju vam na vrata i...

Izvor: Anadolija/Filip Stevanović

"Pištolj za mjerenje temperature mi stavljaju na čelo dvaput dnevno. Lekar u skafanderu dođe do vrata, ja otvorim, on provjeri i ode. Testiraju me svaka tri dana. Radili su mi i dva analna brisa. Imam osjećaj da provjeravaju svako krvno zrnce...", naveo je Duško Tošić.

Tošić je davno, još u oktobru, odigrao posljednju takmičarsku utakmicu, tako da ističe da je potrebno da bude veoma oprezan kada se vrati na teren.

"U apartman su mi donijeli traku za trčanje, dva bicikla, opremu za vježbanje... Svakodnevno radim po programu Andrije Milutinovića. Radim dvaput dnevno po tri sata. Kondiciono nikad bolje nisam bio spreman", zaključio je Tošić i dodao da će šampion biti "najžilavija ekipa".

(Sportski žurnal)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC