• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi napad Junajteda odbijen: Borusiji malo 98 miliona za Sanča!

Autor mondo.ba

Tim iz Dortmunda ne želi ništa ispod 120 miliona

 Borusija Dortmund odbila 98 miliona evra za Džejdona Sanča Izvor: JÖRG SCHÜLER/BONGARTS

Nije, naravno, nikakva tajna da Mančester junajted želi da dovede mladu zvijezdu Borusije iz Dortmunda Džejdona Sanča i u velikoj mjeri oko njega gradi tim koni bi u narednim sezonama ponovo bio konkurentan za titulu u Premijer ligi, ali i za povratak na evropske staze slave.

Naišli su, međutim, "crveni đavoli" na zid!

Možda će vas zanimati

Prema pisanju njemačkog lista Bild, "žuti" iz Dortmunda odbili su prvi napad Junajteda, odnosno ponudu od čak 98 miliona evra! Pomenuta ponuda stigla je u Njemačku prije nekoliko dana, ali se rukovodstvo slavnog njemačkog kluba što je moguće brže zahvalilo na uloženom trudu.

Ponuda je to koja bi prelazak Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda u Real Madrid 2009. godine potisnula van Top 10 liste najvećih svjetskih transfera (prije 11 godina CR7 je u Španiju prešao za 94 miliona evra), ali su, prema navodima pomenutog njemačkog medija, Nijemci odlučni da neće da prihvate ništa manje od 120 miliona "evropskih novčanica".

Ako bi Borusija odlučila da pusti Sanča u Englesku po toj cijeni, mladi Englez bi se tako našao na diobi četvrtog mjesta po visini transfera, zajedno sa prelascima Filipea Kutinja iz Liverpula (plus bonusi od 40 miliona) i Antoana Grizmana iz Atletiko Madrida u Barselonu.

Džejdon Sančo je, inače, u Borusiju stigao 2017. godine iz omladinske škole Mančester sitija, a "eksplodirao" je u sad već prošloj sezoni, u kojoj je na 44 utakmice u svim takmičenjima upisao po 20 golova i asistencija.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC