• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona u klubu Srđana Grahovca: Svi smo u izolaciji!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Banjalučanin Srđan Grahovac vratio se u Beč, ali pripreme Rapida nisu krenule baš najbolje.

 Korona u Rapidu Srđan Grahovac - U izolaciji smo iz predostrožnosti Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE

Bečki Rapid za kojeg igra i Banjalučanin Srđan Grahovac počeo je pripreme za narednu sezonu, ali već na startu pojavio se problem.

Testiranjem koje je obavljeno u ponedjeljak utvrđeno je da je jedan igrač pozitivan na korona virus, pa je sada cijela ekipa još nekoliko dana na neplaniranom odmoru.

"U ponedjeljak smo imali testiranje i juče su javili da je igrač pozitivan. Sada moramo biti u karantinu najmanje do sutra kada će nam ponoviti testiranje pa se nadam da će već u petak sve biti OK", rekao je Grahovac za MONDO.

Možda će vas zanimati

 Banjalučki fudbaler vjeruje da neće biti komplikacija, jer ekipa nije bila mnogo u kontaktu sa zaraženim fudbalerom, pošto je testiranje obavljeno prije planiranog zajedničkog treninga.

"Nismo zajedno trenirali, ali koristili smo iste prostorije, pa smo praktično u dobrovoljnoj izolaciji predostrožnosti radi, ništa se ne prepušta slučaju. Ovo je u suštini nova normalnost, to će se vjerovatno dešavati“, istakao je Grahovac.

Rapid će tako početi pripreme par dana kasnije, ali on vjeruje da ih to neće poremetiti.

"Dok smo u karantinu radimo na fizičkoj kondiciji, sve će se to stići, imamo vremena. Zdravlje je najpreče“, rekao je Grahovac i dodao da se život u Austriji vratio u normalu još prije mjesec dana, samo što je u međuvremenu zbog povećanog broja zaraženih ponovo obavezno nošenje maski u radnjama.

Rapid će novu sezonu u austrijskoj Bundesligi početi u septembru, a prije toga čekaju ih kvalifikacije za ligu šampiona, pošto su prošlu sezonu završili na drugom mjestu iza Salcburga.

Jedan od mogućih protivnika Rapida je zagrebačka Lokomotiva koja je u dramatičnom zadnjem kolu hrvatskog prvenstva pobijedila Osijek i zauzela drugo mjesto ispred njih te Rijeke, za koju je Grahovac igrao.

"Pratim hrvatsko prvenstvo, pratio sam i Lokomotivu, oni su pružali dobre partije poslije ove pauze i čini mi se da su osvojili najviše bodova. Igraju lijep, atraktivan fudbal i zasluženo su drugi, iako sam ja navijao za Rijeku jer sam tamo igrao", rekao je Grahovac koji je sasvim srećan u Beču.

"Imam ugovor do tri godine, dobru sezonu iza sebe, želim da se što bolje spremim i da se domognemo mjesta u Evropii i da u prvenstvu pružamo dobre partije kao na kraju prošle sezone“, zaključio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC