• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo predstavio Stevanovića strancima: U ovome je bolji od Azara!

Autor Dušan Ninković

Ako nekome nije jasno zašto ovaj dečak već sada košta toliko mnogo.

 Savo Milošević predstavio Stevanovića strancima: U ovome je bolji od Azara! Izvor: MN PRESS

Da je Filip Stevanović pravi biser, znamo već dugo. Šansu u Partizanu je dobio još u pretprošloj sezoni, tokom prošle je bio jedan od igrača koji su znali da povuku tim kada mu ne ide, a ove se očekuje da bude možda i najvažniji.

Verovatno uz to ide i najskuplji. Već se pričalo o nekim ponudama od 12 miliona evra, ali za sada se transfer nije dogodio.

Možda će vas zanimati

Deluje da ni Savo Milošević nije spreman da se pozdravi sa talentovanim krilnim igračem. U razgovoru sa sajtom ''ScoutedFootball'', trener crno-belih je predstavio svog fudbalera.

''On je jedan od najtalentovanijih igrača koje sam ja video'', rekao je Milošević na samom početku razgovora, a autoru teksta su podsetili da je igrao sa fudbalerima poput Savićevića, Mihajlovića, Stankovića, Mijatovića...

Meteorski uspon Partizanovog talenta je primećen jer on polako postaje jedan od važnijih igrača u Miloševićevom timu. Između ostalog, pažnju bi mogao da privuče i najvećim evropskim klubovima, poput Mančester junajteda, sa kojim je već odmerio snage u Ligi Evrope.

Stevanović je prethodnoj sezoni postigao sedam golova na 25 mečea u Superligi Srbije, a jednom je tresao mrežu i u evropskim mečevima.

''Kada se okrene licem prema vama, gotovi ste. Jeste, on je krilni igrač, ali njegova sposobnost da postiže golove je neverovatna. Njegov udarac desnom nogom je smrtonosan, ako mu dopustite da se namesti, 'ubiće vas' iz bilo koje pozicije'', rekao je Milošević za ScoutedFootball.

''Već je bio u klubu kada sam ja došao. imao je 16 godina i nešto malo više, tri meseca. Ali, kada igra fudbal, na terenu se to ne vidi. Njegova fudbalska inteligencija je vrlo visoka, a on igra zrelo. Eksplozivan je, brz, ima sjajnu tehniku, kombinuje neke stvari koje retko idu jedna sa drugom'', rekao je trener Partizana.

Najveći problem sa Filipom bila je fizička priprema. On nije preterano visok i snažan, pa je moralo pažljivo da se radi.

''Napravili smo ogroman napredak. doveli smo jednog od najboljih fitnes trenera u Evropi, Marka Stojanovića. Stevanović želi da igra u seniorskom fudbalu i njegovi mišići moraju da budu spremni za to. Još je dečak, ali se za godinu dana sjajno fizički razvijao'', otkrio je trener Partizana.

Dešavalo se da Filipa Stevanovića mediji najave kao novog Kristijana Ronalda, ali takva poređenja nikome ne prijaju. milošević je bio nešto skromniji, pa je našao drugačije poređenje.

''Možda Eden Azar, ako bih morao da biram. Slične su visine, težine, tehnike, imaju neke slične kvalitete. Razlika je u tome što je Azar jači, a Filip više 'gol igrač', direktan je'', kaže trener crno-belih.

Filip Stevanović je rođen u septembru 2002. godine i tek će proslaviti svoj 18. rođendan. rođen je u Užicu, ali je član crno-belih od 2011. godine. Već je upisao 30 nastupa u seniorskom fudbalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC