• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još vesti o Zvezdi iz Grčke: Dva kluba ZAJEDNO odvode Garsiju? Crveno-beli za sada kažu NE!

Autor mondo.rs

"U pregovorima samo sa Zvezdom"

 Olimpijakos i Aris hoće Matea Garsiju Izvor: MN PRESS

Krilni napadač Mateo Garsija odbio je zbog ličnih razloga ponudu da ode iz Zvezde u Rasing za dva i po miliona, ali je jasno da ga Dejan Stanković više ne vidi u planovima.

Argentinac nije bio u sastavu za meč protiv Novog Pazara na početku sezone, a danima i nedeljama nagađa se da će nastaviti karijeru u Grčkoj.

Na dan kada je u Atini objavljeno da je Makeda odbio Zvezdu, pojavile su se novosti i o Garsiji.

Poznato je da je za njega zainteresovan Aris, kao i da bi voleo da ode u Olimpijakos, a moguće je da se u taj transfer uključe oba kluba - istovremeno.

S obzirom na to da je Arisu zabranjeno da pravi transfere, klub iz Soluna mogao bi da se dogovori sa šampionom Grčke. Prema toj zamisli, Zvezdin ofanzivac postao bi igrač Olimpijakosa, koga bi onda klub iz Pireja pozajmio Arisu.

O tome je pričao prvi čovek Arisa, Teodoros Karipidis.

"Zašto da ne pričamo o 'savezništvu' PAOK-a, AEK-a i Panatinaikosa, Mnogo puta su njihovi stavovi identični, a to govori da su saveznici".

"Aris i Olimpiakos? Da li je loše kada su nam pozicije iste? Ne vidim u tome ništa loše. Prošle godine smo bili protiv Olimpijakosa na glasanju, branio sam interese Arisa. Zainteresovan sam da dovedem dobre igrače u Aris čak iako su iz AEK-a, PAOK-a i Olimpijakosa", rekao je on.

Karipidis je otvoreno govorio o pregovorima sa crveno-belima.

"Pokušavamo da dovedemo Matea Garsiju. Pričali smo sa Zvezdom, oni su bili negativni po tom pitanju. Igrač hoće da dođe i neću da kažem više o tome jer smo u pregovorima".

Garsija je došao prošle godine u Zvezdu iako je tada i Olimpijakos bio ozbiljno "zagrizao" da ga dovede. Ipak, Argentinac i pored važnog gola Jang Bajsu u kvalifikacijama za Ligu šampiona nije pokazao da je dovoljno dobar da bude pojačanje srpskog prvaka...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC