• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić za MONDO o žrijebu: Moglo i bolje i gore, ali nismo nezadovoljni, pogotovo jer smo domaćini!

Autor Dragan Šutvić

Pročitajte prve impresije Borčevog trenera nakon žrijeba kvalifikacija za Ligu Evrope, koji je Borac spojio sa Sutjeskom iz Nikšića

 Liga Evrope prvo kolo kvalifikacije Vlado Jagodić Borac Sutjeska komentar Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Današnjim žrijebom u Nionu određeno je da će banjalučki Borac u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Sutjeske iz Nikšića.

Utakmica je zakazana za 27. avgust, a voljom žrijeba, ukoliko UEFA zbog pandemije korona virusa ne promijeni mjesto odigravanja, trebalo bi da bude odigrana na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zanimljivo, Borčev posljednji rival na evro-sceni, u ljeto 2012. godine, takođe je bila jedna ekipa iz Nikšića i to Čelik, koji je u dvomeču eliminisao izabranike tadašnjeg trenera Slaviše Božića i zakazao duel sa Metalurgom iz Donjecka.

Ovo su prve impresije trenera Borca Vlade Jagodića za MONDO!

"Pomno smo pratili žrijeb, iako smo maksimalno koncentrisani na sutrašnju utakmicu protiv Željezničara jer u ovom trenutku moramo samo o tome da mislimo. Da je moglo gore, moglo je. Nisam želio APOEL i Beitar jer su u ovom momentu teški za skauting. Ne igraju ligu, a kao drugo, čekalo bi nas daleko gostovanje. Dobili smo Nikšićane, a valjda je, nakon osam godina, došao red da sad mi to završimo na pobjednički način. Treba da znamo da smo mi u obje ove grupe, kako nosilaca tako i nenosilaca, bili posljednji po koeficijentu, tako da možemo da budemo zadovoljni. Poznajem ekipu Sutjeske, iako je stigao trener Radojičić umjesto Rakojevića. U svakom slučaju, moglo je i bolje jer bi nam najviše odgovarao pobjednik meča Santa Koloma – Iskra Danilovgrad. Ipak, i ovo je u redu, pogotovo jer smo žrijebani kao domaćini. Nadam se da ćemo moći da igramo na Gradskom stadionu u Banjaluci, da UEFA tu neće ništa mijenjati, a onda mi moramo dobro da se pripremimo i napravimo, nadam se, istorijski uspjeh", rekao je Borčev strateg za naš portal.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC