• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin se oporavio od korone i spreman je za meč sezone!

Autor Dušan Ninković

Već postoji plan kako će da stigne u Nemačku i da odigra završnicu Lige Evrope u dresu Sevilje.

 Nemanja-Gudelj-korona-virus-oporavak-Liga-Evrope-Sevilja-Mancester-junajted Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Sevilja i Mančester junajted će u nedelju igrati prvo polufinale Lige Evrope za ovu sezonu, a na terenu bi moglo da se nađe i neočekivano ''pojačanje'' u redovima Španaca.

Nemanja Gudelj, srpski reprezentativac koji se u prethodnom periodu borio protiv korona virusa, dobio je dopuštenje lekara da se priključi saigračima.

Možda će vas zanimati

Zaključeno je da je sad zdrav, pa će po ''hitnom postupku'', defanzivni vezista otputovati u Nemačku. Meč Sevilje i Junajteda se igra u Kelnu, a Gudelj ima dovoljno vremena da stigne na utakmicu.

Jedan od najvećih favorita za osvajanje takmičenja, ekipa koja inače tradicionalno jako dobro igra u Ligi Evrope, dobiće tako pojačanje kojem se možda nisu ni nadali.

Ekipa Sevilje je od ''nastavka'' Lige Evrope već odigrala dva meča, a u njima je pokazala sjajnu formu. Prvo su savladali Romu (2:0), a zatim i Vulverhempton (1:0), dok će Mančester junajted biti veoma težak test.

Na tim susretima nije igrao gudelj, koji je pre dve nedelje otkrio ssvojim pratiocima na društvenim mrežama da je pozitivan na korona virus. Ipak, povremeni reprezentativac Srbije će imati priliku da se, zajedno sa saigračima, dokopa torfeja u Nemačkoj.

Rođeni Beograđanin, koji ima 25 nastupa za Srbiju, je u sezoni 2019/20 igrao na ukupno 36 mečeva Sevilje. Nastupio je 24 puta u Primeri, osam puta u Ligi Evrope i četiri puta u španskom kupu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC