• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nudili mu milione, avione i luksuzni apartman: Lacio je sve dogovorio, a Silva ih je ispalio zbog žene?

Autor Nebojša Marković

Jedna od najzanimljivijih priča dosadašnjeg prelaznog roka.

 David Silva izabrao Real Sosijedad umjesto Lacija zbog žene Izvor: Guliver/Getty Images/Michael Regan, MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE

Fudbalski svet je i dalje iznenađen - David Silva je u poslednji čas odlučio da "ispali" Lacio i umesto za njih, potpiše ugovor sa Real Sosijedadom!

Španski fudbaler bio je deo nezapamćene "transfer pljačke" koja je Baskijcima pošla za rukom, a prosto je neverovatno šta je sve Lacio pokušao da učini da bi nekadašnjeg svetskog i evropskog prvaka pokušao da dovede u svoje redove.

Možda će vas zanimati

Bio je tako blizu da postane saigrač Sergeja Milinkovića-Savića i Ćira Imobilea. Bilo bi zaista zanimljivo da smo imali priliku da vidimo kako bi oni zajedno funkcionisali, ali od sledeće sezone umesto u Seriji A, Silva će igrati u Primeri.

Navijači Lacija su besni jer je sve bilo dogovoreno, klub je zakazao lekarske preglede, ali se Silva na kraju predomislio. Toliko su navijači besni da su se na društvenim mrežama mnogi šalili da Silva i njegova porodica u naredno vreme neće odlaziti na odmor u Rim.

Ovu bombastičnu vest da Silva ne ide u Italiju objavio je Fabricio Romano, stručnjak za fudbalske transfere, ali je još zanimljivije bilo kada se saznalo šta je sve Lacio nudio Špancu.

Lacio je sa Silvom dogovorio saradnju na tri godine, vrednu ukupno 12.000.000 evra, odnosno 4.000.000 evra po sezoni, po čemu bi bio među najplaćenijima u timu.

Da je Lacio pokušao da "pomeri planine" za njegov dolazak govori i da mu je sportski direktor lično obećao luksuzni apartman u samom centru "večnog grada", ali i privatni avion. On bi Silvi bio obezbeđen kada god poželi, kako bi mogao da "skokne" do Španije da poseti porodicu.

Pojedini italijanski novinari su potom preneli informaciju da je glavni krivac za sve - Silvina žena!


Ona je želela da se vrate u Španiju, posle decenije koju je Silva proveo u Mančester sitiju.Tamo je bio toliko uspešan da će dobiti i svoju statuu.

Silva će u Sosijedadu nositi 21 na dresu i biće idealna zamena za odlazećeg Martina Odegarda koji se vraća u Real Madrid posle pozajmice. Silva je navijačima novog kluba poslao i poruku.

"Kada se osvrnem unazad, jasno je da nisam mogao da donesem bolju odluku od toga da prihvatim poziv Sitija i 2010. se pridružim njihovom projektu. Mančester siti i ja smo rasli zajedno. Za 10 godina, razvio sam se privatno i profesionalno. Proslavio sam mnoge pobede i titule i proživeo epske trenutke."

Krajnje očekivano, u njoj nije spominjao Lacio...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC