• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković imao tremu, a igrači požurili da riješe Evropu: Polako momci, ne mora sve u 20 minuta!

Autor Dušan Ninković

Imao je Dejan Stanković savjet za svoje igrače

 Zvezda-Evropa-5-0-izjava-Dejan-Stankovic-konferencija-za-medije Izvor: MN PRESS

Prva utakmica u Evropi zna ponekad da bude neprijatna, posebno kada se u nju ulazi direktno sa priprema. Crvena zvezda je međutim na prvi izazov na međunarodnoj sceni ove sezone došla poslije četiri meča u Superligi, pa već sada djeluje kao tim koji je blizu visokog nivoa forme.

To je na svojoj koži osjetio gibraltarski šampion Evropa koji se ništa nije pitao na "Marakani", pa ih je dvostruki uzastopni učesnik Lige šampiona ispratio sa "petardom" (5:0).

Možda će vas zanimati

"Čestitam momcima na pobjedi i lijepoj igri. Prvih dvadesetak minuta su mislili da će se meč završiti odmah, ali sam rekao da budu strpljivi jer utakmice traju 90 minuta", kazao je Dejan Stanković na konferenciji za medije, prethodno priznavši na RTS da je i sam imao tremu.

"Treba da budu malkice mirniji. Imao sam i ja emocije, imao sam malu tremu, bitno da smo prošli ovo. Bili su fenomenalni".

"Mister" je rekao da je preskočena tek prva prepreka ka cilju, a za to su danas bili zaslužni El Fardu Ben sa tri pogotka, odnosno Mirko Ivanić koji je dodao dva. Utisak je da su prelomili oni sa kraja prvog i početka drugog poluvremena...

Koji je bio važniji?

"Svaki gol mi je bitan. Jeste, slomili smo otpor sa dva brza gola. Drago mi je što smo igrali prvo kolo. Osjetila se razlika, Evropa nosi nešto posebno", zaključio je Stanković.

Zvezdi za vikend slijedi meč protiv Proletera, a potom naredne nedjelje gostovanje pobedniku duela Dinamo Tbilisi - Tirana. Poznato je i da je Zvezda nadomak toga da bude povlašćena na žrijebu za treće kolo, odnosno samo im još fali da tamo dođu - i da Lion ne osvoji Ligu šampiona.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC