• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Greške se ovde skupo plaćaju'' - Ivanić objasnio probleme sa početka meča i najavio nove golove!

Autor Dušan Ninković

Pogodio je dva puta, a u narednim mečevima možemo da očekujemo i nove pogotke od njega.

 ''Greške se ovde skupo plaćaju'' - Ivanić objasnio probleme sa početka meča i najavio nove golove! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

El Fardu Ben tri puta, a Mirko Ivanić ''samo'' dva. Zvezdin vezista je tresao mrežu ekipe sa Gibraltara, a ukoliko se po jutru dan poznaje, ovo bi mogla da bude uspešna evropska sezona za njega.

Nekadašnji fudbaler Vojvodine i BATE Borisova je pružio odličnu partiju u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Možda će vas zanimati

Kada je pitanje pobednika već bilo rešeno, na scenu je, barem u golgeterskom smislu, istupio vezni fudbaler srpskog šampiona. Upravo je njega na konferenciji za medije pred ovaj susret Dejan Stanković pominjao, kada se govorilo o igračima koji bi sa bele tačke mogli da donesu prevagu.

A na početku je bilo i malo problema sa neugodnim gostima koji su u Beograd došli da se odbrane?

''Mislim da nismo ušli najbolje u utakmicu. Videlo se da smo nervozni, jer su ovo kvalifikacije za Ligu šampiona i svesni smo da se svaka greška skupo plaća. U drugom poluvremenu smo se stabilizovali i što je najvažnije ubedljivo smo pobedili i prošli dalje. Siguran sam da ćemo se za sledeću utakmicu pripremiti još bolje'', istakao je Ivanić.

Jasan cilj crveno-belih je grupna faza Lige šampiona, a to je i Mirko istakao nakon utakmice. On dodaje i da se nije opterećivao postizanjem gola pred ovaj meč.

''Nisam mnogo razmišljao o tome da li ću dati gol. Uvek želim da dam svoj doprinos ekipi i danas je to bilo sa dva gola, a nadam da će ih biti još. Svi ovde imamo isti cilj, a to je plasman u grupnu fazu Lige šampiona i zato svi dajemo svoj maksimum. Nekada utakmice neće biti lepe za gledanje, kao što je slučaj sa prvim poluvremenom današnjeg meča, ali verujem da ćemo uspeti u onome što smo zacrtali. Mi smo već navikli na ovakav ritam utakmica, ne žalimo se, to je naš posao, tako da spremno čekamo petak i duel sa Proleterom'', podvukao je Mirko Ivanić.

Crvena Zvezda će večeras saznati ime rivala u drugom kolu kvalifikacija, a potencijalni protivnici su Dinamo iz Tbilisija i Tirana. Ko god da pobedi na tom meču, biće domaćin crveno-belima u sledećoj fazi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC