• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albanac iz Lacija ostaje i bez igrača "Kosova": Napadač iz Prizrena bi mogao da pobjegne kod rivala!

Autor Nebojša Marković

Stiglo je objašnjenje iz Turske.

 Lacio-Igli-Tare-transfer-Vedat-Murici-prelazni-rok-Fenerbahce-David-Silva-Serija-A Izvor: ADAM PRETTY/BONGARTS, Guliver/Getty images/Adam Pretty, Bongarts

U Laciju se još pošteno nisu oporavili od neuspjeha sa Davidom Silvom, a mediji sada pišu da bi nešto slično moglo da im se ponovo vrlo brzo.

Rimljani su na nevjerovatan način ostali bez dolaska dosadašnje zvijezde Mančester sitija, a sada je to slučaj i sa fudbalerom selekcije takozvanog "Kosova".

Možda će vas zanimati

Sportski direktor Lacija i nekadašnji albanski fudbaler Igli Tare tako bi mogao da zabilježi još jedan neuspjeh u ovom prelaznom roku. Nakon što se javno obratio povodom poteza Davida Silve, on je nastavio da radi na dovođenju Vedata Murićija.

Napadač Fenerbahčea i selekcije južne srpske pokrajine bio je već viđen u Laciju, slično poput Silve, ali sada se pojavljuju i drugačije informacije.

Djelovalo je da je sve gotovo i da će Lacio platiti 18.000.000 turskom velikanu, poslije čega će momak iz Prizrena obući nebeskoplavi dres i potpisati petogodišnji ugovor.

Ali Fenerbahče se sada oglasio saopštenjem u kojem su potvrdili da su "primili više ponuda od više različitih klubova. Postoje napisi da je Lacio kupio Murićija za novac i još jednog igrača. Želimo da naglasimo da ovo nije tačno", stajalo je u objavi kluba.

Prema pojedinim medijima u Italiji, sada su Laciov najveći rival Roma, uz Milan, dva kluba koji su poslali ponude za Murićija i mogao bi da nastane pravi "mali rat" oko potpisa 26-godišnjeg napadača.

Protekle sezone, Murići je postigao 17 golova na 36 utakmica u dresu Fenerbahčea.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC