• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je ovo Jagodićeva poruka nekim igračima da će napustiti Borac?

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Trener Borca čestitao Širokom na pobjedi u derbiju, ali i imao snažnu poruku za neke od igrača koji su dobili priliku na Pecari.

 Vlado Jagodić izjava poslije Široki Brijeg - Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac upisao je rezultatski težak poraz 3:0 od Širokog Brijega u derbiju petog kola M:tel Premijer lige BIH igranom na Pecari.

On, međutim, nije toliko bolan, jer je očigledno da su u Borcu žrtvovali prvenstveni meč, kako bi odmorili najvažnije igrače za meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sutjeske iz Nikšića.

Možda će vas zanimati

Bez Vranješa, Zakarića, Jovanovića, Ziljkića i Lukića nije Borac mogao da izbjegne nastavak tradicije na Pecari, što je svojom izjavom poslije meča potvrdio i trener Vlado Jagodić, ali je uz čestitke protivniku imao i poruke za igrače koji su u subotu dobili priliku na Pecari, a nisu je iskoristili na pravi način.

"Čestitamo kolegi Toniju (Karačiću, op.a.) na zasluženoj pobjedi. Znao sam da ovaj naš kombinovani sastav može doći u problem, ali ne u ovoliki. Isključivi krivac naravno uvijek je trener, preuzimam odgovornost jer je naša odluka bila da damo šansu igračima koji misle da mogu, ali oni će morati još mnogo mnogo da rade da bi ostali u Borcu. U svakom slučaju sve čestitke Širokom, igraju odličan fudbal i potpuno zasluženo su nas pobijedili. Rezultat možda previsok ali to je tako", poručio je Jagodić.

Ono s čim se trener Širokog Brijega, Toni Karačić odmah složio je da je trijumf njegove ekipe apsolutno zaslužen.

„Iskreno mislim da je zaslužena pobjeda. Odmah smo na početku smo krenuli odlično, s namjerom da pobijedimo. Pobijedili smo s visokim rezultatom, zasluženo i drago mi je što nismo primili gol. Nijednom nismo doveli utakmicu u pitanje“, rekao je Karačić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC