• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibanjez govorio o statusu u Zrinjskom, a u stvari pričao o povratku u Srbiju?!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Imam ugovor još godinu dana, ali kako vidite, mene tu nema", rekao je popularni Lučo u razgovoru za MONDO povodom interesovanja dva beogradska kluba.

 Luis Ibanjez - Zrinjski povratak u Srbiju  Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Transfer Luisa Ibanjeza u mostarski Zrinjski odjeknuo je kao bomba u BIH, pa i šire, ali nekadašnji fudbaler Dinama i Crvene zvezde praktično nije ni pošteno oznojio dres "plemića".

Popularni Lučo prvo je morao na operaciju stopala, potom imao još jednu povredu, a kada se konačno oporavio "ispao" je iz planova trenera Zrinjskog Mladena Žižovića.

Možda će vas zanimati

 Ibanjez je propustio dosadašnje utakmiceZrinjskog, a ovakvu situaciju prema saznanjima MONDA žele da iskoriste dva beogradska kluba, najvjerovatnije Voždovac i Čukarički, koji bi rado da vide Argentinca u svojim redovima.

Da tamo "gdje ima dima ima i vatre" potvrdio je u izjavi za MONDO i sam Ibanjez, iako nije želio da govori o kojim klubovima je riječ.

"Tačno je da ima interesovanja, ne mogu da kažem koji su klubovi u pitanju, ali tačno je da me zovu i da smo već razgovarali. U kontaktu sam s njima, ali ne mogu da kažem da li ću da idem u Srbiju ili ne. Ja sam igrač Zrinjskog i još sam tu. U klubu još ništa nisam dogovorio, ali kako vidite, mene u zadnja tri, četiri vikenda nema...", rekao je Ibanjez.

Govoreći o svom statusu u Zrinjskom Ibanjez je praktično između redova dosta rekao o mogućnosti da prihvati ponudu i ponovo zaigra u Srbiji.

"Ja treniram sa ekipom već tri sedmice. Još prije utakmice sa Borcem počeo sam normalno da treniram, ali nema me u ekipi zbog odluka trenera. Imam ugovor još godinu dana, ali kako vidite mene tu nema. Znači da nešto nije tu dobro", istakao je popularni Lučo.

Ugovor sa Zrinjskim veže ga još godinu dana, pa je u slučaju nekog transfera potrebno da prvo riješi taj „problem“.

 "Ja treniram, igrač sam kluba, treniram kao bilo koji drugi igrač i ovdje“, rekao je Ibanjez, ali teško je vjerovati da će tako biti sve do narednog ljeta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC