• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop imao šta da vidi od Grujića: Srbin igrao i u "generalki" Liverpula pred početak sezone

Autor Mladen Šolak

Srpski vezista dobio šansu i u poslednjoj proveri "Redsa" pred početak sezone. Sa njim na terenu tim se vratio iz minusa 0:2, a umalo je bio asistent za preokret.

 Marko-Grujic-igrao-za-Liverpul-protiv-Salcburga-2-2-na-pripremama-2020-u-Austriji-Rajan-Bruster Izvor: Guliver, Alex Livesey/Getty Images Europe

I ovog leta, srpski vezista Marko Grujić (24) vratio se u Liverpul sa pozajmice Herti i odradio pripreme u Austriij pod vođstvom Jirgena Klopa.

U dresu šampiona Premijer lige Grujić je odigrao obe pripremne utakmice, a Nemac mu je dao šansu u drugim poluvremenima. Protiv Štutgarta je sa saigračima učestvovao u rutinskoj pobedi 3:0, a danas na stadionu Red Bul Salcburga u remiju:

Možda će vas zanimati

Salcburg - Liverpul 2:2 (2:0)

U poslednjoj utakmici pred Komjuniti šild protiv Arsenala u subotu, Liverpul je počeo veoma loše i dopustio austrijskom prvaku da za manje od 15 minuta povede golovima Zambijca Patsona Dake na asistenciju mladog reprezentativca Nemačke Mergima Beriše.

Klop je od 46. minuta počeo da izvodi iz igre nosioce – Salaha, Firmina, Manea, Van Dajka i ostale, a u 64. je zajedno sa Grujićem ušao i još jedan povratnik sa pozajmice – doskorašnji napadač Svonsija Rijan Bruster.

Talentovani napadač (20) smanjio je rezultat u 72. minutu na 2:1 na asistenciju Džejmsa Milnera, a onda je i izjednačio u 81, posle velike greške rezervnog golmana Red Bula, Cicana Stankovića.

Liverpul je u nadoknadi imao i lepu priliku da izjednači, stvorio je upravo Grujić, ali je Harvi Eliot šutirao loše i rezultat se nije menjao – 2:2. 

Posle ove utakmice "Redsi" će se vratiti u Englesku, a u međuvremenu će i definitivno postati jasno da li će srpski vezista ponovo otići na pozajmicu (i gde) ili će ga Klop zadržati, što bi bilo iznenađenje nakon što ga je slao na pozajmice u Hadersfild i Hertu, gde je bio dve sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC