• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U dvije rečenice objasnio razliku između Mesija i Ronalda: Slaven Bilić zna ko je najbolji!

Autor Nebojša Marković

Hrvatski stručnjak je pričao o "vječnoj" temi.

 Slaven Bilić o Mesiju i Ronaldu Izvor: YouTube/Index.hr/screenshot

Čitav svijet i dalje bruij o želji Lionela Mesija da poslije 20 godina napusti Barselonu! Legendarni Argentinac je odlučio da ne želi više da bude dio tog tima i sada se svi utrkuju da pogode hoće li Mesi zaista otići iz kluba i ako da, gdje će otići.

Ipak, za to vrijeme ne prestaju ni poređenja Mesija i Kristijana Ronalda koja traju već više od 10 godina, a posljednji koji je opisao dvojicu igrača je Slaven Bilić.

Pročitajte i ovo

Hrvatski stručnjak koji je uveo Vest Bromvič Albion u Premijer ligu uspio je da u samo dvije rečenice sažme razlike između Mesija i Ronalda i otkrije koji je igrač njemu draži.

Bilić je nedavno dao veliki intervju za hrvatski "Indeks", a jedan dio tog razgovora se odnosio baš na Argentinca i Portugalca.

"Kada gledam Ronalda šta radi na terenu, mislim da sve to mogu da uradim i ja, samo sporije. Kada gledam kako igra Mesi, uopšte ne razumijm šta je uradio. Ne znam šta je izveo i onda kažem "daj prevrti snimak nazad da pogledam opet"", pričao je nekadašnji selektor Hrvatske.

On je pričao i da li je Mesi postao veći od Barselone, nakon svih događaja koji su se posljednjih mjeseci odigrali u klubu.

"Svi ključni igrači Barcelone su već dugo u padu. Nisu gladni. Motiv je tu, ali Mesi i društvo ne žive za to. Mesi više "ne gori". Uvijek se vraćam na ser Aleksa, on je moja Biblija. On je uvijek govorio da treba zamijeniti par igrača u trenutku kad si najbolji. Uvijek malo promijeni. Pitaš se zašto Murinjo mijenja igrače u Čelsiju poslije dvije titule prvaka u nizu. E pa zato što treba stati na Janjče i natankati malo goriva", rekao je Bilić.

Evo kako je to izgledalo.

Slaven Bilić o Mesiju i Ronaldu
Izvor: YouTube/Index Video

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC