• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan slavio, Milošević zadovoljan: Nezgodni su, pobedili smo, a deluje kao da nismo

Autor Nebojša Marković

Trener Partizana je svestan važnosti pobede njegovog tima.

 Savo-Milosevic-Partizan-RFS-1-0-Liga-Evrope-kvalifikacije-VIDEO-izjava-zadovoljan-igrom-tima Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd/Screenshot

Fudbaleri Partizana su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope imali jedan cilj - da se nađu u narednoj rundi - i taj cilj su ostvarili.

Zbog toga je nakon meča bio zadovoljan i trener Savo Milošević, iako svestan da njegov tim protiv RFS-a nije igrao na najvišem nivou.

Možda će vas zanimati

Milošević je poručio da će i za "lepršavije" pobede biti vremena u budućnosti.

"Poprilično sam zadovoljan kako je tekao meč i zbog svega što smo ispoštovali. Ne bih da hvalim preterano, više sam sklon kritikama, ali večeras sam zadovoljan kako smo psihološki izdržali 90 minuta. Mogli smo ranije da završimo meč, tako da uvek na kraju morate malo da strepite", počeo je trener Partizana.

Milošević je svestan da nije bilo lako ostvariti pobedu protiv tima koji nema šta da izgubi, ali ističe da je možda i bolje što je do trijumfa došlo na ovakav način.

"Nije bilo iznenađenja, otprilike je to bilo onako kako smo očekivali. Nezgodna su ekipa. Bilo kakvo opuštanje je moglo da bude kobno. U par situacija je bilo pomalo opasno, ali te visoke lopte su takve. Uspeli smo sve da iskontrolišemo, da ne pustimo da nam prave šanse. Možda je bolja ovakva pobeda, za ambijent u timu. Naravno da možemo mnogo bolje. Ulaskom Sume smo bili bolji, falio nam je možda malo i Lazar Marković. Treba nam malo više raznovrsnosti u napadu."

Trener crno-belih kaže da je meč protiv RFS-a bio nezgodan i jer njegova ekipa nije mogla mnogo da dobije, a i te kako je mogla da izgubi.

"Da smo danas izgubili desila bi se kataklizma i da smo izgubili to bi bila najveća katastrofa u istoriji kluba. Zato je ovaj meč tako komplikovan, jer smo imali mnogo da izgubimo, a ništa da izgubimo. Pobedili smo utakmicu, a deluje kao da nismo. Svaka utakmica će biti teška. Ovo nas čeka i u narednim rundama, ali momci su pokazali da mogu da se nose s tim i siguran sam da možemo još bolje da igramo", veruje strateg crno-belih.

Ekipa RFS-a se pokazala kao dosta organizovana.

"Igrali su sa dosta energije svih 90 minuta, znali su da je fizička snaga na njihovoj strani. Uneli su u meč dosta duela. Na to smo i spremali momke, izdržali smo dosta dobro taj fizički aspekt igre. Izvinjavam se navijačima koji su očekivali više od igre, ali biće vremena i za to."

Ponovo je među najboljima u timu Partizana bio Umar Sadik, iako se večeras nije upisao u strelce.

"Sadik daje golove, a i kad ne daje među najboljima je na terenu. Radi ozbiljan posao za nas, rastereti dosta našu igru, jer zadrži loptu, pa je i sam u stanju da napravi prodor. Prvo poluvreme smo samo preko njega i pravili probleme RFS-u."

Partizan u nedelju očekuje derbi kola u Superligi i repriza finala Kupa Srbije, protiv Vojvodine.

"Pustite nas bar pola sata", sa osmehom na licu trener Milošević odlaže priču o narednom rivalu.

Trener RFS-a Viktors Morož bio je zadovoljan izdanjem njegove ekipe iako je poraz ocenio kao "bolan".

"Znali smo da će biti težak meč i bio je. Pokušali smo sve što smo mogli i bolno je kada izgubite da jedini gol protivnika bude penal. Nije dobar osećaj izgubiti tako. Pravili smo izmene jer smo morali da imamo "sveže noge". Imamo neke brze igrače, igrali smo dobro i mislim da su izmene napravile dobar posao. Ponosan sam na svoj tim. To sam im i rekao posle meča", rekao je trener letonskog kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC