• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan iznad svih, totalno drugi svet: Đorđe Ivanović otišao iz Humske uz emotivnu poruku

Autor Pavle Knežević

Napadač Partizana ide u Olimpiju, ali crno-bele nosi u srcu

 FK-Partizan-otisao-Djordje-Ivanovic-poruka-rastanak-emocije-fudbal-najnovije-vesti Izvor: MN PRESS

Napadač Partizana Đorđe Ivanović definitivno je otišao iz kluba, ali pre toga se pozdravio sa saigračima i priznao da taj rastanak nije bio lak.

Ivanović je januara 2018. došao u Partizan, odigrao je 70 utakmica, postigao 17 golova i ubeležio osam asistencija. Sa klubom je osvojio i dva kupa. Ali, i više od toga, stekao je mnogo prijatelja.

Možda će vas zanimati

"Jutros sam išao da se pozdravim sa saigračima i, iskreno, nije mi bilo lako. To su momci sa kojima sam proveo dve i po godine u klubu, sa kojima sam od prvog dana delio i dobro i zlo. Mnogi od njih su mi postali veliki prijatelji i koliko god je ovaj rastanak samo fudbalski, ne može da ne zaboli", rekao je Ivanović.

On kaže da je po dolasku iz Spartaka video da je Partizan "totalno drugi svet".

"Sećam se kada sam došao u Partizan, to je tada za mene bio jedan totalno drugi svet. Svi mislimo kada postignemo rezultate da smo uvek spremni i zreli za prelazak u jedan tako veliki klub, ali tek kada dođete, kada zakoračite na tu travnatu površinu, vidite da je to jedna druga fudbalska dimenzija. A ti momci su od prvog dana bili uz mene. Kada sam imao sumnje u samog sebe su mi vraćali nadu. Bilo je mnogo lepih trenutaka, naših šala, zajedničkih putovanja, kafa... Zaista smo disali kao jedan. Sećam se kada sam postigao pet golova  Vodojaži, to su šale bile danima. Na kraju Kupa Srbije sam proglašen i za najboljeg strelca", ispričao je on.

Ivanović odlazi, ali želje za Partizan se znaju:

"Mom Partizanu želim da osvoji titulu i uđe u grupnu fazu Lige Evrope. Nema tu mnogo priče, oni žele i to mogu. Samo je pitanje trenutka kada će kockice da se poklope i da Partizan opet bude šampion! Zahvaljujem se svima u klubu, svima na SC Partizan -Teleoptik koji su 24 sata sa nama. Jedna od najlepših epizoda mog života! Hvala navijačima i ne zaboravite da je Partizan iznad svih!", zaključio je Ivanović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC