• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponadali se, a znaju da će biti teško: Navijači jednog kluba silno žele Andriju Živkovića!

Autor Dušan Ninković

Srbin je završio epizodu u Portugalu i sada je pred njim izbor novog kluba.

 Andrija-Zivkovic-slobodan-igrac-sledeci-klub-gde-prelazi-transfer Izvor: MN PRESS

Srbi i Čempionšip, ima nešto u tome ovog leta. Prvo je Vladimir Ivić preuzeo ekipu Votforda, koja namerava da uđe u Premijer ligu, zatim je spekulisalo o Aleksnadru Stanojeviću u Redingu, ali od toga neće biti ništa.

Glasinama tu nije kraj, pošto se odmah nakon bivšeg trenera Partizana za taj posao ''vezao'' Veljko Paunović. A mogao bi da dobije i srpsko pojačanje.

Možda će vas zanimati

Još nije zvanično da će selektor Srbije sa Novog Zelanda 2015. godine biti novi trener ekipe iz Čempionšipa, ali navijači tog engleskog tima bi želeli da se to dogodi. Usput, već su našli i pojačanje za svoj tim.

Oni bi voleli da Reding tokom leta angažuje Andriju Živkovića, fudbalera koji je raskinuo ugovor sa Benfikom i trenutno je slobodan u izboru nove sredine.

Svesni su da to neće biti lako, da Živković ima veliku platu i da ga je teško privući u Čempionšip, a posebno u ekipu koja se ne bori za sam vrh. Svesni su, ali mogu da se nadaju.

Zapravo veruju da će brzonogi krilni fudbaler uspeti da oživi karijeru sarađujući sa trenerom pod kojim je na Novim Zelandom prikazivao neke sjajne partije.

Rođeni Nišlija je ponikao u Nacionalu, a već sa 13 godina je stigao u Partizan. Za taj klub je ostvario i seniorski debi, a tri godine je bio prvotimac crno-belih. Naredne tri sezone je proveo u Lisabonu, gde je nastupao za Benfiku, ali je ovog leta postao slobodan igrač.

Tokom prethodne sezone Živković je nastupio na samo četiri utakmice, a u prvenstvu Portugala je na tri susreta sakupio samo 63 minuta fudbala. Oživljavanje karijere mu je preko potrebno.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC