• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović sija poslije pobjede: Ne mrzim Partizan, želim im Ligu Evrope, a mi smo uradili što nije niko!

Autor mondo.rs

"Da ne pomisli neko da mi puštamo Zvezdu, to ne može da se desi. Protiv njih ću biti najviše oznojen", poručio je trener Vojvodine poslije velike pobjede.

 Nenad Lalatović izjava derbi Vojvodina - Partizan 3-2 Izvor: MN PRESS

Vojvodina je u nevjerovatnom derbiju 6. kola Superlige uspjela da za tri minuta u finišu susreta preokrene rezultat i savlada Partizan.

Nije ni čudo da je nakon meča Nenad Lalatović "sijao" od sreće.

Možda će vas zanimati

 Vojvodina je u 92. minutu stigla do pobjedonosnog pogotka protiv tima koji je igrao pola susreta igrao sa 10 igrača i umio je Lalatović da pohvali rivala.

"Moram da pohvalim i Partizan, igrali su odlično sa igračem manje, pokazali su da imaju kvalitet, posebno stranci. Malo je klubova koji mogu da priušte takve igrače. Vojvodina je pokazala da je jedini klub koji je za mjesec i po dana triput pobijedio Partizan sa ovakvim timom. Svi možemo time da se pohvalimo. Nisam zadovoljan igrom. Kao da su unaprijed mislili da će pobijediti, Partizan je veliki klub i morate da date sve od sebe da biste pobijedili. Drago mi je što je moj stručni štab i ja napravio sjajne izmjene. Stojković, Zukić i Mladenović… To samo pokazuje da je sjajna atmosfera kod nas. Nisu zavidni, pravi su drugari, prava su porodica. Ovo je naša četvrta uzastopna pobjeda i ponosan sam što sam trener ovakvog kluba", počeo je Lalatović nakon meča u jednom dahu.

"Možda i da je bio neriješen rezultat bilo bi realno. Možda bi nas nagradio bog za sve ono što sam pretrpio u Nišu da me je morala i policija da štiti, ali Bog je bio na strani poštenog kluba kom nije bila potrebna pomoć. Danas je pobijedio fer-plej. Zaslužena pobjeda, ali da je bilo neriješeno bio bih zadovoljan. Ne smije onakav gol da se primi. Velika pobjeda i ponosan sam na svoje igrače. Ne znam da li je ijedan klub u posljednjih 20 godina uspio da pobijedi Partizan triput u mjesec i po dana. Zamislite da je bio krcat stadion? Ovo bi bila najljepša utakmica u Evropi. Igra se ovdje dobar fudbal i na pravom smo putu."

Lalatović je bio upitan i za suđenje i pojedine sporne situacije na meču.

"Znate kako, nije na meni da komentarišem. Nisam smio Simovića da komentarišem ni kako je svirao penal za omladince. Jovanović je naš najbolji sudija. Ništa nije pogriješio kod isključenja Sume. Žao mi je zbog Sava, volim ga i poštujem, ali nije lako raditi u klubu u kom je veliki pritisak. Žao mi je što je isključen nije to kao čovjek zaslužio. Nismo mi bili bolji od njih, ali kada se uozbiljimo i shvatimo da moramo bolje u duel igri."

On je imao i još jednu poruku za Partizan.

"Želim da uđu u Ligu Evrope. Ja njih ne volim, ali ih ne mrzim. Ne mogu da kažem da želim da me pobijede, ne želim ni da me Zvezda pobijedi, ali im želim da uđu u grupnu fazu LE. Nemam ništa protiv njihove uprave. Zvezdi želim Ligu šampiona, želim Vojvodini i TSCu da igraju Ligu Evrope."

Lalatović se osvrnuo i da njegov tim treba da pravi bolje rezultate protiv Crvene zvezde.

"Imamo dobar tim, kvalitetne igrače, možete da imate trenera kakvog god da je. Džaba što mi imamo kvalitet. Koliko god sam najmanje zaslužan i može da se kaže da smo triput zaredom pobijedili Partizan. Da ti samo ovako igraš protiv Partizana, kad ćeš protiv Zvezde? Ovdje smo prekinuli niz, pa onda onaj sa Čukaričkim… Da neko ne pomisli da ja puštam Zvezdu. To ne može da se desi. Zvezda pobeđuje druge klubove i možda ću protiv njih biti više oznojan nego sad."

Igrače Vojvodine sada očekuje pauza.

"Zaslužili su pauzu igrači. Naterao sam ih da pevaju pesmu i oni su otpevali i slobodni su do četvrtka. Mislio sam do srede, ali su otpevali. Idemo posle toga na Zlatibor na pripreme. Pauza da li može da smeta? Nije lako, nemamo nijedan poraz, nije lako, rekao sam sebi Nenade svakih sedam dana imam stres, ali izgleda da to mora. Nije lako. Moj posao je takav, volim da vodim velike klubove", zaključio je presrećni Nenad Lalatović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC