• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodaj Ronalda ako hoćeš Mesija: Juventus ima uslov koji je nemoguće ispuniti!

Autor Milutin Vujičić

Svima je jasno da će morati da se odluče na ovaj korak ako žele Argentinca.

 Leo-Mesi-prelazi-u-Juventus-ako-ode-Kristijano-Ronaldo Izvor: Guliver/Philipp Schmidli/Getty Images

U početku je delovalo kao šala, ali sada bi već bilo iznenađenje ako Lionel Mesi (33) posle sukoba sa rukovodstvom kluba ne napusti Barselonu ovog leta.

I dalje je neizvesno da li će to učiniti kao slobodan igrač, da li je klauzula od 700 miliona evra i dalje aktivna u njegovom ugovoru pošto Mesi tvrdi jedno, a Barselona i La Liga drugo, ali je izvesno da samo nekoliko klubova na svetu može da ga priušti.

Najviše se spominje Mančester siti, pošto je Mesi oduvek želeo da se oproba u Premijer ligi i to bi sada mogao kod Gvardiole, dok je druga popularna opcija Pari sen Žermen.

Možda će vas zanimati

Bajern se već povukao iz trke, Liverpul takođe, Čelsi je potrošio previše novca da bi mogao da pazari i Mesija, dok Mančester junajted kao da nije bio ni opcija. Jedino su se još spominjali Inter, koji je sve manje aktuelan, odnosno Juventus...

Italijanski mediji javljaju da su čelnici kluba iz Torina kontaktirali prvo Mesijevog oca kako bi saznali da li mu se ide u Italiju, a za sada nema povratnih informacija.

Ono što se za sada zna jeste da se Barseloni sviđa Paulo Dibala, i da bi to Juventus mogao da iskoristi u "trampi" uz doplatu, dok im se drugi uslov, koji nije nametnuo Mesi, verovatno neće dopasti i zbog toga je posao vrlo neizvestan.

Leo Mesi i Horhe Mesi
Izvor: ALEX CAPARROS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Juventus bi morao da se odrekne Kristijana Ronalda, a razlog nije netrpeljivost dvojice igrača nego plata koju ima Portugalac u Juventusu.

Bilo bi nemoguće za "staru damu" da u svojim redovima ima dvojicu najplaćenijih fudbalera sveta, a iako bi mnogi voleli da vide kako izgleda tandem možda i najboljih igrača svih vremena - to će ostati utopija, bar dok su u ovim godinama.

O tome su sanjali i vlasnici Pari sen Žermena, ali bi se sigurno zadovoljili i time da dovedu samo jednog od njih dvojice, a ni to nije lako.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC