• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je rat! Barselona odbila Mesija, strane su čvrsto ukopane u svoje rovove, moraće sud da rješava

Autor Pavle Knežević

Ništa od dogovora, niko ne želi da se pomjeri ni za milimetar

 Ovo je rat! Barselona odbila Mesija, strane su čvrsto ukopane u svoje rovove, moraće sud da rješava Izvor: REUTERS/Nacho Doce

Predsjednik Barselone odbio je zahtjev Lionela Mesija da održe sastanak povodom njegovog odlaska, ostavši odlučan da ikona kluba može da ode samo ako neko plati obeštećenje od 700 miliona evra.

Đozep Marija Bartomeu uopšte nije htio da razgovara o odlasku, a jedini razlog zbog koga bi se sastao sa Mesijem jeste da bi produžili ugovor, pišu španski mediji.

Možda će vas zanimati

Mesi je prošlog utorka poslao "burofaks" u kome je obavijestio čelnike kluba da želi da ode poslije 20 godina u klubu, pritom misli da ima pravo da ode bez obeštećenja, što Barselona negira.

Ratne sjekire su otkopane, niko ne želi da uzmakne, tako da će se spor vjerovatno riješiti na sudu. Bartomeu je rekao da je spreman da podnese ostavku ako je to uslov da Mesi ostane, ali je jasno da je to samo politička igra i da nije čarobni štapić koji bi riješio stvari.

Upravni odbor i predsjednik su svakim danom sve "tvrđi" i prosto ne žele da dozvole najvećem sinu kluba da ode, jer ga smatraju osnovom ekipe. Navijači su pravili haos i probijali su kapije stadiona i obezbjeđenje, jasno je da niko iz uprave ne želi da obilježi sebe kao funkcionera koji je prodao Mesija.

Pripreme kluba počinju u ponedjeljak. Pisali smo ranije u čemu je spor, to će morati na sudu da se rješava, a ostaje da se vidi da li će Mesi doći na prozivku.

Postoji mišljenje da ako dođe, time će prihvatiti da je i dalje pod ugovorom, odnosno stranu kluba, pa mu zato advokati navodno savjetuju da ne dolazi.

U svakom slučaju, mučni period je pred Barselonom, koja prolazi kroz neke od najtežih trenutaka u svojoj istoriji…

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC