• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koga je Kuman zatekao na treningu: Mesi neće da dođe, Suareza, Vidala i Umtitija je odjavio, Rakitić otišao...

Autor Nikola Janković

Nimalo prijatna situacija za novog trenera slavnog kluba.

 Koga je Kuman zatekao na treningu Mesi neće da dođe, Suareza, Vidala i Umtitija je odjavio Barselona Izvor: Maja Hitij/Bongarts, Guliver

Lionel Mesi je poručio da se sigurno neće pojaviti ni na testiranju na koronavirus, ni na početku priprema za sezonu 2020/21.

Ivan Rakitić je već napustio kamp "Blaugrane" i vratio se u Sevilju, Arturo Vidal, Luis Suarez, Žunior Firmo iSamuel Umtiti čekaju vesti svojih menadžera o tome gde će nastaviti karijere, nakon što im je novi trener saopštio da su nepotrebni, Miralem Pjanić je i dalje u karantinu nakon što je bio pozitivan na COVID-19, Mark-Andre Ter Štegen se još oporavlja od povrede…

Možda će vas zanimati

Ko je onda došao na prvi trening Ronalda Kumana danas?

Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Golmani: Ter Štegen, Neto, Penja.

Odbrana: Roberto, Semedo, Pike, Langle, Umtiti (?), Arauho, Alba, Firpo (?), Vag, Todibo.

Sredina: Buskets, De Jong, Pjanić, Puć, Pedri, Vidal (?), Alenja, Mateus, Rafinja, Kutinjo.

Napad: Mesi (?), Suarez (?), Grizman, Fati, Dembele, Trinkao, Brajtvajt.

 Pa, uglavnom, povratnici sa pozajmica: Žan-Klar Todibo, Musa Vag, Rafinja Alkantara, Karles Alenja, Riki Puć, Ronald Arauho… Bio je tu Ansu Fati, vunderkind koji je prerano promovisan u "novog Mesija", kao i nekolicina novajlija koja nije bila pozvana na okupljanja reprezentacija: Pedri, Fransisko Trinkao i Mateus Fernandeš.

Od starijih, Đerar Pike, prvi opozicionar aktuelnog predsednika Đozepa Marije Bartomeua, koji se u međuvremenu oprostio od reprezentacije. Društvo mu je pravio Đordi Alba.

Usman Dembele je bio prisutan, takođe, kao nedovoljno oporavljen od povrede bi povratio mesto u reprezentaciji Francuske.

Pridružiće im se uskoro treći najskuplji fudbaler sveta Felipe Kutinjo, koji je već proglašen "prevarom", i bio poslat na dvogodišnju pozajmicu u Bajern izMinhena, za koji je potom postigao dva gola u četvrtfinalu Lige šampiona - svom klubu, koji je i dalje plaćao veći deo njegovih primanja tokom boravka u Bavarskoj.

On je, posle osvajanja Lige šampiona, dobio produženi odmor do 8. septembra.

Pomoć Kumanu u organizaciji treninga sa grupom igrača, koja bi do pre par godina verovatno bila dobra za Barselonu "B", pravio je povratnik na "Kamp nou", legendarni Henrik Larson. Novi asistent u stručnom štabu biće i Kumanov dugogodišnji saradnik Alfred Šruder, a u klubu je posle 12 godina posao dobio Albert Roka, nekadašnji pomoćnik Franka Rajkarda.

Situacija će se donekle popraviti kada se vrati golman Neto, zatim Serđi Roberto, Klemon Langle, Nelson Semedo, Serhio Buskets, Frenki De Jong, Antoan Grizman i Martin Brajtvajt.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC