• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi su odgovorni, dosta je brukanja: Milivoje Ćirković kritikuje Partizan jer Zvezda beži 6 bodova!

Autor Milutin Vujičić

"Nije normalno da Partizan ima dva poraza, a prvenstvo je praktično tek počelo", kazao je legendarni bek Milivoje Ćirković koji je sa "bele tačke" doneo Partizanu učešće u Ligi šampiona.

 Svi su odgovorni, dosta je brukanja: Milivoje Ćirković kritikuje Partizan jer Zvezda beži 6 bodova! Izvor: MN PRESS

Proteklog vikenda u Novom Sadu odigran je buran derbi između Vojvodine i Partizana (3:2) o kome se i dalje priča, ali ne zbog fudbalskih poteza...

Videli smo preokret "stare dame" u nadoknadi vremena, ali i mnogo čarki i psovki na terenu. Preterao je Milošević koji je u pravcu sudije Jovanovića bacio flašicu s vodom, ušao na teren, pa opravdano dobio crveni karton. Bio je nezadovoljan suđenjem, koje je detaljno analizirao sudijski ekspert, pa je iz tog razloga u Partizanu organizovana sednica Odbora za hitna pitanja.

Možda će vas zanimati

Nije završena u ponedeljak, i detalje ćemo saznati tek u toku dana, a u međuvremenu su pristigle reakcije bivših igrača koji nisu zadovoljni stanjem na tabeli.

"Teško je reći ko je kriv za ovako loše rezultate na startu sezone. Nije normalno da Partizan ima dva poraza, a prvenstvo je praktično tek počelo. Svi treba da budu odgovorni, dosta je više brukanja. I uprava, stručni štab i igrači. Već zaostaju šest bodova za Zvezdom, a to je mnogo", kazao je Milivoje Ćirković u razgovoru za "Kurir".

"Valjda će da iskoriste ovu pauzu da se saberu, pogledaju jedni druge u oči jasno kažu jedni drugima šta valja, a šta ne valja".

Crno-beli su već na startu kiksnuli u Novom Pazaru (3:2)...

"Da se ne lažemo, Partizan nije smeo da izgubi od Novog Pazara. Pa, najmanje deset puta je bolji! Ne želim da potcenjujem Novi Pazar, ali oni su bili deseti u Drugoj ligi, kupili su mesto, imaju slabiji igrački sastav od nas... Takve utakmice se dobijaju na suv kvalitet, bez trenera!", dodao je Ćirković.

O SUDIJAMA

"Saopštenja Partizana i Crvene zvezde idu u nedogled. I jedinima i drugima su za poraze krivi sudije ili protivnički tim. Fakat je da sudije greše, ali treba razumeti i i te ljude, ne verujem da oni to namerno rade. Nije ni njima lako, jer trpe ogroman pritisak. Plaše se šta će biti ako naprave grešku. Sve je to mnogo ružno što se radi oko sudija. Pa, nisu oni najbitniji!".

Crno-beli su protiv Vojvodine vodili dvaput, potom ostali sa igračem manje na terenu, da bi u nadoknadi vremena ostali i bez boda.

"Imali smo protiv Vojvodine vođstvo i pobedu u ruci, a onda smo za tri minute sve prokockali. To je nedopustivo za klub kakav je Partizan. Gledao sam utakmicu, bilo je grešaka sudija, ali da budemo pošteni i na štetu Partizana, ali i na štetu Vojvodinu. Možda je sudija trebalo da pokaže crveni i Drinčiću, a ne samo Sumi. Možda je trebalo da svira penal i za Vojvodinu, ali i za Partizan...", kazao je Ćirković i dodao da je Natho morao da igra u Novom Sadu, a ne da ga Partizan pusti ranije u Izrael.

Za trenera Sava Miloševića kaže da je preporodio Partizan kada je došao, ali...

"Igramo dobro sa njim, ali generalno, sudbina trenera je da mu se mere trofeji. Imao je Savo dobre partije, protiv Zvezde, u Evropi, ali na kraju sezone nije uzeo trofej, a oni čuvaju trenera", naveo je Ćirković.

Imao je i savet za njega...

"Njegova energija je velika i krivo mi je da gubi živce na periferne stvari kao u Novom Sadu. Neka čuva nerve, sledi pauza, opet dolaze jake utakmice", zaključio je Milivoje Ćirković.

(MONDO/Kurir)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC