• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski klubovi čekaju žreb: Zvezda može na Dinamo, Partizan u Belgiju, a Lalatović na Murinja!

Autor Milutin Vujičić

Pred nama je uzbudljiv dan...

 Srpski klubovi čekaju žreb: Zvezda može na Dinamo, Partizan u Belgiju, a Lalatović na Murinja! Izvor: Guliver, Harold Cunningham/Getty Images Europe

Utorak je rezervisan za žrebove!

Danas će svi srpski predstavnici (Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina i TSC) saznati rivale u UEFA takmičenjima. Kuglice i papirići spremni su u Nionu, a podsećamo vas da će MONDO uživo ispratiti biranje protivnika u Evropi.

Prvo će Crvena zvezda na žrebu tačno u podne saznati ko će joj biti poslednja prepreka na ulasku u grupnu fazu Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Tim trenera Stankovića prvo će u trećem kolu morati da izbaci Omoniju, dok u plej-ofu može da izvuče nekog od ovih rivala: Salcburg, Olimpijakos, Slaviju Prag, odnosno pobednika meča Ferencvaroš - Dinamo.

Zvezdu duel na Kipru, ili neutralnoj lokaciji, očekuje 15. ili 16. septembra, dok se u plej-ofu igra dvomeč. Prva utakmica 22. ili 23. septembra, a revanš 29. ili 30. istog meseca.

Sat vremena kasnije, tačnije u 13.00, žreb u Nionu čekaju još Partizan, Vojvodina i TSC.

Crno-beli i klub iz Bačke Topole su počeli takmičenje od prve runde, pobedili su RFS i Petroklub, dok ih u 2. kolu kvalifikacija očekuju Sfintu George, koji će ugostiti Partizan, odnosno slavna Steaua koja dolazi u goste najprijatnijem iznenađenju iz prošle sezone.

Partizan je povlašćen na žrebu za treće kolo, a igraće sa nekim od sledećih ekipa: Šarlroa (Belgija) Desna (Ukrajina) ili Alanjaspor (Turska).

Potencijalni rival TSC-u, koji nije povlašćen na žrebu, biće Anortozis (Kipar) ili neko od pobednika  duela: Kolerejn (Severna Irska) - Madervel (Škotska), Riterijaj (Litvanija) - Slovan Liberec (Češka), Pjat (Poljska) - Hartberg (Austrija).

Od trećeg kola se priključuje i Vojvodina koja je nepovlašćena, a biće "uparena" sa nekim od ovih timova ili pobednikom duela: Rostov (Rusija), Bala Taun (Vels) - Standard Lijež (Belgija), Lokomotiva Plovdiv (Bugarska) - Totenhem (Engleska).

U ovoj fazi igra se samo jedna utakmica, a biće odigrana 24. septembra.

Pišite nam u komentarima koga biste voleli na žrebu...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC