• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba u Humskoj: Savo Milošević napušta Partizan, vraća se ljubimac Grobara?

Autor Milutin Vujičić

Crno-bijeli će se oglasiti u toku dana...

 FK Partizan Savo Milošević Saša Stanojević Izvor: MN PRESS

Dva dana traje zasedanje Odbora za hitna pitanja u Partizanu, a nezvanična odluka je da će Partizan u nastavak sezone sa novim trenerom!

Očekuje se odlazak Sava Miloševića, a njega bi trebalo da naslijedi Aleksandar "Saša" Stanojević, prenosi portal "Mozzart Sport". Stanojević je trenutno bez kluba, a Partizanu je donio dvije šampionske titule i učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

Isti izvor navodi da je Milošević najavio odlazak iz Partizana, nakon izliva bijesa u Novom Sadu, a čelnici kluba su kontaktirali Stanojevića koji je potvrdio da je zainteresovan da se vrati u Humsku.

Pregovori dvije strane nisu još gotovi, ali očekuje se da uskoro sve bude završeno.

Izvor: MN PRESS

Stanojević se inače prethodnih dana dovodio u vezu sa Redingom, koji je preuzeo Veljko Paunović, a ovo bi mogao da mu bude povratak u srpski fudbal poslije osam godina. Stanojević je vodio Dalijan, Peking Guan, Peking Renhe, Peking BG, Makabi, PAOK i Al-Kadsijah iz Saudijske Arabije.

U taboru crno-bijelih veruju da bi "šok terapija" mogla da pokrene ekipu posle slabijeg starta prvenstva i već dva poraza, a da im donese energiju pred bitnije mečeve u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Stanojević je inače Partizan vodio na tačno 80 utakmica i u njima ostvario 60 pobjeda. Od toga je čak pet nad najvećim rivalom Crvenom zvezdom, koja je samo jedno osjetila ukus pobede dok je Stanojević vodio Partizan (1:0 u polufinalu Kupa, nedovoljno za prolaz).

Pamti se da je smijenjen poslije sukoba sa tadašnjim predsjednikom Draganom Đurićem, a jedini je trener poslije čijeg odlaska su navijači održali proteste ispred stadiona.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC