• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jaja Ture napravio skandal: Umjesto humanitarnog meča druženje sa prostitutkama!

Autor Dušan Ninković

I nije se zaustavio samo na tome...

 Jaja Ture napravio skandal-Umjesto-humanitarnog-meca-druzenje-sa-prostitutkama Izvor: Lynne Cameron/Getty Images Europe, Getty Images/Lynne Cameron

Skandalozno ponašanje nekadašnjeg veziste Mančester istija, koji je trebalo da bude jedan od učesnika humanitarnog meča.

Naime, jedna od najvećih legendi Premijer lige je napravio dva šokantna poteza, pa je zbog toga izbačena iz hotela u kom su se učesnici pripremali za susret.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji fudbaler iz Obale Slonovače je bio u hotelu zajedno sa ostalim učesnicima meča ''Soccer Aid'', ali on na njemu neće igrati. Razlog za to je njegov prijedlog da se u hotelu organizuje žurka na koju bi pozvao 19 prostitutki!

Ostali učesnici, među kojima ima i žena, požalili su se organizatoru, pa nije uspjelo ni to što je Jaja Ture izbrisao poruke sa prijedlozima koje je slao u ''Whatsapp'' grupi.

Pored prijedloga za žurku, bivši fudbaler je kasnije podijelio i jedan pornografski snimak, na kom se u početku vidi žena koja se tušira. To je vjerovatno bila kap koja je prelila čašu, pa je Ture izbačen iz hotela.


Planirani učesnik koji ipak neće igrati je pokušao da se opravda, pa je na Tviter profilu okačio kratko saopštenje. On se u izjavi izvinio zbog nepristojne šale, a zatim preuzeo odgovrnost, jer je odrastao čovjek. Poželio je sreću učesnicima, koji će sutra igrati prijateljsku utakmicu.

Jaja Ture (37) je oženjen i ima troje djece, pa mu ponašanje kakvo je prikazao pred odigravanje ovakvog meča, u humanitarne svrhe, uopšte ne priliči.

U timu Engleske je, pored mnogobrojnih pozntih ličnosti, planirano da nastupi i nekoliko velikih zvezda Premijer lige. Dejvid Džejms, Ešli, Džo i Endi Kol, Geret Beri, Ves Braun, Majkl Oven i Emil Heski samo su neka imena u timu Engleske.

Njima protivnici biti ''tim Svijet'', a u njemu će takođe biti bivših fudbalera. Uloge će imati Šaj Given, Daren Flečer, Mikael Silvestre i Patris Evra, Mikael Esijen, Klod Makele, Robi Kin i drugi.

Po svemu sudeći, Jaja Ture neće igrati!

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC