• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smiljanić o Partizanovim talentima: Gledao sam pobjedu u derbiju, čim su ovdje znači najbolji su u Srbiji!

Autor Nebojša Marković

Igrači Partizana su pričali o subotnjoj pobjedi omladinaca, ali i o novom sistemu rada sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

 FK-Partizan-izjave-Milan-Smiljanic-Umar-Sadik-Nikola-Stulic-Stanojevic-naporni-treninzi Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd/Screenshot

Fudbaleri Partizana polako završavaju jednu od turbulentnijih sedmica ove godine. Odlazak Save Miloševića je uslijedio kao reakcija na poraz od Vojvodine, a dolazak Aleksandra Stanojevića na mjesto trenera već je unio pozitivnu energiju u redove crno-bijelih.

Isto osjećaju i sami igrači, koji treniraju u napornom ritmu sa dva treninga dnevno, što će biti i slučaj do polovine naredne sedmice.

Možda će vas zanimati

Poslije toga će uslijediti veći fokus na narednom protivniku, ekipi Rada, koja će i u drugom mandatu Stanojevića biti njegov prvi protivnik na klupi Partizana.

O radu sa novim-starim šefom stručnog štaba govorio je i Milan Smiljanić, koji je bio dio Partizana prije 10 godina.

"Bio sam kod njega te 2010. godine koja je bila jedna od najuspješnijih godina u istoriji Partizana i dosta novina se sada vidi u odnosu na tad. Rekao sam da njegovo poštovanje od igrača koje on traži, to i dalje postoji. Vidi se kod njega napredak i to će nam sigurno prijati. Već tri-četiri dana smo radili fenomenalno, vrlo snažno", priča Smiljanić.

Slično priča i Umar Sadik, koji jveruje da "parni valjak" mora da nastavi dalje sa pravim fokusom na svakog narednog protivnika.

"Dobar je osjećaj na treninzima, vidi se da igrači žele da daju sve za novog trenera i nadam se da ćemo to nastaviti i održati ritam za utakmicu narednog vikenda. Još je rano pričati o borbi za titulu, ali sa pravim mentalitetom, i dalje ima puno utakmica da se odigra i liga je jako dugačka. Nadam se da ćemo nastaviti da se borimo", kaže nigerijski napadač.

Partizanova omladinska ekipa je ovog vikenda u "vječitom" derbiju savladala Crvenu zvezdu, a na tom meču su igrali i Nikola Štulić i Nemanja Jović, dvojica fudbalera koji inače rade i treniraju sa prvim timom crno-bijelih.

"Bila je jako dobra utakmica, jak ritam, ali uspjeli smo da pobijedimo i uzmemo tri boda sa "Marakane", što je najslađe za igrače Partizana. Prišli smo im na dva boda i nadam se da ćemo ih prestići i osvojiti titulu. U prvom timu je mnogo zahtjevnije, normalno, ali znače nam utakmice i u omladinskom pogonu. Utakmica uvijek mnogo više donosi, to se ne može mjeriti sa treningom", objašnjava Nikola Štulić kako je malo biti dio prvog tima, a malo omladinskog.

Izvor: MN PRESS

Slično objašnjava i mladi Jović.

"Kad se vratimo u omladinski tim, moramo da pokažemo da imamo želju i motiv da im pomognemo. Trener Stanojević nam je čestitao da se tako igra za Partizan i da mora da se zna za koga igramo."

Taj omladinski "vječiti" derbi sa tribina je posmatrao i Smiljanić.

"Njih dvojicu stvarno volim i ova djeca su sva fina i kulturna. Zna se da su talentovani, čim su u Partizanu, zna se da si najbolji u Srbiji kada si u Partizanu. Osjetio sam potrebu da ih bodrim jer znam da im znači. Mislim da će brzo ukapirati da je novi trener savršen za mlade igrače, nadam se da će ih i on "namjestiti" na pravi način", zaključio je jedan od najiskusnijih igrača Partizana.

Fudbaleri Partizana poslije treninga
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC