• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problem za Zvezdu? Katai povrijedio primicač na mini-pripremama u Sremu

Autor mondo.rs

Jedan od najbitnijih igrača Crvene zvezde je van stroja.

 Problem za FK Crvena zvezda povreda Aleksandar Katai Izvor: MONDO - Stefan Stojanović

Crveno-bijeli privode kraju mini-pripreme u Vrdniku, a ukoliko se ispostavi da je povreda Aleksandra Kataija nešto ozbiljnija, neće ih pamtiti po dobrom.

Iako su igrači prethodnih dana isticali da im je na Fruškoj gori lijepo, a da su tereni u Rumi i Sremskoj Mitrovici odlični, povreda bi mogla da brine.

Možda će vas zanimati

 Po svemu sudeći, ofanzivac srpskog šampiona propušta prvenstveni meč protiv Čukaričkog, koji je na programu već u petak, a pitanje je da li će moći da pomogne ekipi na Kipru.

Blažu povredu je zaradio juče, danas nije trenirao, a pregledi su pokazali da nema velikog oštećenja. Ipak, iz predostrožnosti, Katai neće biti u punom ritmu narednih dana.

Drugi mandat u Crvenoj zvezdi za Aleksandra Kataija je počeo odlično, pošto već na svom kontu ima četiri gola i četiri asistencije. Posebno raspoložen za igru je bio u prvenstvenom meču protiv TSC-a.

Katai je crveno-bijeli dres obukao nakon što je raskinuo ugovor sa La Galaksijem. Ekipa iz MLS lige je odlučila da prekine saradnju sa njim zbog kontroverznih komentara Kataijeve supruge, a najbolje je u cijeloj priči prošla Crvena zvezda.

Meč protiv Omonije se igra u Nikoziji, po veoma toplom vremenu čak i za tamošnje uslove, a na programu je u srijedu, 16. septembra. Biće to jedna od najvažnijih utakmica za crveno-bijele ove sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC